Region

Svet

Region

Serija Državni službenik šesta epizoda: Prvi neuspeh tajne službe!

Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Šesta epizoda biće emitovana na Super Star televiziji u nedelju 21. aprila u 21 čas. Prvi neuspeh tajne službe!

Serija Državni službenik šesta epizoda: Prvi neuspeh tajne službe! Promo



U predhodnoj epizodi:

Rusi pronalaze trajno rešenje za Tihomira Todorovića koga im je državna služba predala na čuvanje. Lazareva supruga Ana kreće da razvija sumnju prema Milici na osnovu posvete koju je pročitala u knjizi koju joj je Lazar poklonio. I zato, pokreće svoju amatersku istragu da vidi da li je muž vara. 

Sve ove stvari međutim prolaze mimo Lazara čiji je poslovni život u haosu - Maja je traumatizovana posle prethodnog zadatka, a dat mu je skoro nemoguć zadatak - da uspostavi nadzor nad Slavkom, Ajatolahovim glavnim igračem u Srbiji. 

Sama Služba dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku i spremaju rizičan plan koji treba da sprovede Lazareva grupa.




Šesta epizoda:

Posle krvavog neuspeha u inicijalnim koracima akcije ubacivanja u sandžačke islamističke krugove, Lazar je pred suspenzijom. Ipak, uspeva da se izbori da ostane na zadatku kako bi se lično infiltrirao u islamističku mrežu preko novopazarskog juvelira Hameda. 

Kada uspostavi kontakt sa juvelirom preko Službinog doušnika iz sveta podzemlja, Lazar ni ne sluti sa kakvim čovekom ima posla. Hamed je razvratni ljubitelj seksa, droge i turbo folka ali je isto tako lukav pregovarač kakvog Lazar nije očekivao.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>