Region

Svet

Vesna Zmijanac rešila da progovori o dugovima!

Nakon glasina da je u dugovima do guše, pevačica odlučila da otkrije šta je istina. Vesna Zmijanac rešila da progovori o dugovima ali i o svojoj unuci Rei koja joj najviše prija.

Vesna Zmijanac rešila da progovori o dugovima! Screenshoot/InstagramPevačica Vesna Zmijanac odlučila je da progovori o glasinama da duguje veliku količinu novca, nakon informacija koje su se pojavile u domaćim medijima. Vesna se javila iz Španije, gde trenutno boravi, i istakla da ništa od navedenog nije istina.

"Šta vam je, zar verujete u to? Sve što se priča i piše o meni je laž, ne dugujem pare nikome! Drugi su mi javili za to, više ne čitam šta sve pišu o meni, još dodaju neke stvari koje nemaju veze s istinom."

Vesna Zmijanac je zatim pričala o unuci Rei, koja joj najviše prija u ovim momentima. Inače, pevačica se u poslednje vreme sklonila daleko od očiju javnosti, s obzirom na to da uživa u ulozi bake:

"Unuka Rea mi najviše prija. Moja Rea priča za šestoro, nemirna je, raste brzo, pametnica. Sva ova mala deca su sa fakultetom rođena. Preslatka je, baka je mnogo voli."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>