Zadruga

Parovi

Zadruga: Ana Korać pre silikona! Lepa ali drastično drugačija!

Ana Korać jedna je od najatraktivnijih učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", a u prilog tome da za njen sadašnji izgled nije zaslužna samo majka priroda, govore i fotografije do kojih je došap Pink.rs na kojima se vidi kako je ona izgledala pre estetskih zahvata.  Ana Korać pre silikona! Lepa ali drastično drugačija!

Zadruga: Ana Korać pre silikona! Lepa ali drastično drugačija! Screenshoot/InstagramAna Korać nikada nije skrivala da je u više navrata posećivala plastičnog hirurga, a kao što je poznato uvećala je grudi, usne i jagodice, a smanjila nos. Poreklom iz Ivanjice, Ana je popularnost stekla u rijalitiju, a trenutno uživa u ljubavnoj vezi sa Davidom Dragojevićem.

Na fotografijama se može uočiti da Ana ima vidno manje grudi i usne, a svemu ovome nedostaju i skupe i brendirane stvari koje ona neretko voli da ponese. Starleta je u ovom periodu bila samo srednjoškolka kao i sve njene vršnjakinje, a Ana je nekoliko puta isticala da je u tom periodu brala maline kako bi zaradila za džeparac.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>