Zadruga

Parovi

Rat u rijalitiju Zadruga 2! Brutalne uvrede! (VIDEO)

Zbog pitanja gledalaca izbio rat u rijalitiju "Zadruga 2" između starlete i blogerke! Brutalne uvrede zbog Stanijine izjave da je Luna preotela sve prijatelje pobednice prve sezone rijalitija, Kristine Kije Kockar. 

Rat u rijalitiju Zadruga 2! Brutalne uvrede! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeGledalac je postavio pitanje Staniji Dobrojević i Luni Đogani o tome da li čekaju kraj rijalitija da bi rekle iskreno mišljenje jednu o drugoj. Prethodno, nastao je haos u kući kada je Stanija izjavila da je Luna preotela sve prijatelje Kristine Kije Kockar. Luna je odgovorila:

"Evo situacija malopre, devojka nije pomenuta, ubacuje se i komentariše moje prijatelje i Kiju. Čista provokacija ka meni. Devojku ne diram, ona mene stalno provocira za stolom. Kada ja njoj uzvratim ona se oseća kao da ja nju napadam, kao jadna žrtvica, fina, dobra, moralna."

Starleta joj je uzvratila:

"Istinu sam izgleda rekla, zato je nastao ovaj haos. Nemam o njoj najlepše mišljenje, s obzirom na to da sam ga stekla na osnovu njenog učešća u "Zadruzi 1". Ne samo da je razmažena, nego postoji u njoj neka zloba i pakost. Neću joj priuštiti luksuz da gleda moje suze. Ima zlobe, pakosti i ljubomore u njoj. Mislim da sam joj rak rana."

Luna joj nije ostala dužna:

"Njoj je želja da joj Kija bude drugarica. Odj*bi od mene. Ko je kome ovde rak rana? Ti si ovde vodila Gastoza, ti si se ovde mom dečku navalila na leđa. Blamiraš se. Ti si meni totalno nebitna"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>