Region

Svet

Region

Vaja Dujović koja glumi u seriji Državni službenik otkriva šta gledaoci misle...

Ima neke hemije... Vaja Dujović koja glumi u seriji "Državni službenik" otkrila je šta to gledaoci misle o njoj i njenom kolegi Milanu Mariću! 

Vaja Dujović koja glumi u seriji Državni službenik otkriva šta gledaoci misle... Screenshoot/InstagramVaja Dujović, koja u hit seriji "Državni službenik" igra Anu, suprugu tajnog agenta Lazara, kaže da su gledaoci ubeđeni da joj je kolega Milan Marić stvarno muž! Mlada glumica ističe da joj fanovi krimi-drame, koja se subotom emituje na televiziji Pink, često prilaze na ulici:

"Ljudi mi govore kako smo Milan i ja baš lep par, da između nas ima hemije i da se vidi da se volimo. Zaustave me tako na ulici, u prodavnici, misle da smo nas dvoje pravi bračni par i da je dete iz serije zaista naše. Drago mi je što smo uverljivi. Svuda se priča o "Državnom službeniku", mnogi me mole da im otkrijem šta će se dalje dešavati u seriji. To mi je simpatično, ali ćutim ko zalivena. Mnogi će se iznenaditi."

Na pitanje da li može sebe da zamisli u braku sa agentom BIA, čovekom koji zbog posla mora da špijunira i ubija, glumica odgovara:

"Mogu da razumem takve žene. Ljubav sve prašta. Kada je prava, nema prepreka i granica. Ana i Lazar se vole, a kao i svaki drugi par, imaju probleme. Lazar je častan čovek. Sve ostalo je njegov posao. I to za državu Srbiju."

Ćerka glumca Vladana Dujovića ističe da je dugo razmišljala kako da gradi lik Ane, s obzirom na to da njen suprug krije šta mu se dešava na poslu:

"Zbog toga što Lazar radi u tajnoj službi, njihov život se razlikuje od uobičajenog. Primetila sam da su njihove muke slične glumačkim. I glumcima se ceo jedan svet odvija izvan kuće. To ne može svako da razume."

Vaja veruje da će "Državni službenik" iznedriti celu novu generaciju glumaca, koji će ubuduće nositi velike projekte:

"Divno je što u seriji ima mnogo prostora za mlade glumce. Moram da pohvalim prijatelja Ljubu Bulajića, ovo nam je treći zajednički projekat. Takođe i Martu Bjelicu, Ninu Nešković, Milenu Radulović, Sonju Kolačarić... Čast nam je što smo rame uz rame sa velikim glumcima, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić i Marko Baćović su neverovatni. Od njih svi učimo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>