Region

Svet

Region

Serija Pet sedma epizoda: Bogdan od starog prijatelj traži zaštitu za Nataliju!

Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije. Serija "Pet" sedma epizoda biće emitovana 20. aprila u 20. časova na RTS-u.  Bogdan od starog prijatelj traži zaštitu za Nataliju, od kriminalca Adama.

Serija Pet sedma epizoda: Bogdan od starog prijatelj traži zaštitu za Nataliju! Promo





U predhodnoj epizodi

Nina se radi svoje bezbednosti sklonila u planinsku kuću na Tari. Aleksandra prolazi kroz ozbiljne psihičke krize, jer ne može da prihvati činjenicu da je njen pokojni otac bio kriminalac. Voja, pripadnik antiterorističke jedinice, sazna da je njegov rođeni brat Goran, policijski inspektor, izvršio samoubistvo. Voja ne može da prihvati tu činjenicu. Uveren je u to da Goran nije mogao da digne ruku na sebe i da je zapravo reč o ubistvu. Voja kreće u samostalnu istragu. 


Sedma epizoda

Katarina ima problem sa sinom, srednjoškolcem Stefanom. Ne može da izađe na kraj sa njegovim violentnim temperamentom. Direktorka škole njoj i njenom bivšem suprugu ukaže na to Stefan ima talente koje bi mogao da iskoristi ukoliko bi korigovao svoje ponašanje. Za realizaciju tih talenata potrebno je da bivši suprug ne pravi smetnje Katarini u viđanju Stefana. 

Bogdan od starog prijatelja zatraži zaštitu od kriminalca Adama koji proganja Bogdanovu nećaku, Nataliju. Miči prizna Nataliji da je zaljubljen u nju. Voja kreće u svoju istragu jer ne veruje u zvaničnu verziju da je njegov brat, inspektor Goran, izvršio samoubistvo.
 

Jovan Savić podseća na holivudske zvezde, a tata je našeg poznatog glumca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>