Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 17. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre tražiti kroz prisniji kontakt sa najbližima.


Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.


Moraćete da ubrzate svoj tempo jer u suprotnom nećete stići da se izborite sa svim svojim poslovnim obavezama. Finansijski gledano, nemate većih problema.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.


Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.


Uspevaćete da izađete na kraj sa brojnim obavezama koje su vam se u međuvremenu nagomilale. Bićete jako vredni i posvećeni svom poslu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.


Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.


Na poslu ćete puno toga stići da uradite, ali će vas konstantno pratiti osećaj da ste na nešto ipak zaboravili. Pribeležite sebi sve što vam je važno.


Rak 22.6. - 22.7.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražičete savete od bliskh ljudi koji će biti raspoloženi da vam izađu u susret.


Ako ste u vezi, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.


Uz pomoć svog poslovnog partnera, danas ćete moći da ostvarite dobre rezultate na radnom mestu. Imaćete uspeha i na finansijskom planu.


Lav 23.7.- 22.8.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.


Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.


Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite neke važne poslovne obaveze.


Devica 23.8. - 22.9.

Želećete da ovaj dan provedete tiho i mirno, međutim, to vam nikako neće polaziti za rukom. Koliko god budete pokušavali da izbegnete haos i gužvu, oni će vas pratiti.


Ako ste u vezi, u večernjim satima ćete uživati u partnerovom društvu. Slobodni će početi da se interesuju za osobu koju su upoznali preko prijatelja.


Vaši odnosi sa bližim i daljim saradnicima naći će se na ispitu. Trudite se da danas što manje zavisite od drugih i oslonite se na sebe i svoje sposobnosti.


Vaga 23.9. - 22.10.

Tek u večernjim satima moći ćete da se malo opustite i ne zamarate aktuelnim problemima koje danas, uz sve napore, ipak nećete uspeti da rešite.


Ako ste slobodni, ne očekuje vas puno noviteta na ljubavnom planu, ali se vi nećete mnogo buniti zbog toga. Zauzeti nikako neće uspevati da se sporazumeju sa partnerom.


Šta god da ste isplanirali za danas, moraćete da odložite, usled niza prepreka za koje će biti odgovorni svi osim vas. Moguć je sukob sa nadređenim.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Šta god da vas muči, nećete biti prepušteni sami sebi. Imaćete na koga da se oslonite, kako u poslovnoj, tako i u privatnoj sferi života.


Slobodni će, ukoliko to žele, moći da stupe u vezu sa osobom koja se u ljubavi ponaša zrelo i odgovorno. Zauzeti će se osećati voljenim i zaštićenim od strane svog partnera.


Čuvajte se nepouzdanih saradnji i riskantnih ulaganja, pogotovu ako imaju veze sa inostranstvom. Držite se saveta koji će vam dati vaš dugogodišnji kolega.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete preangažovani na svim poljima. Imaćete puno kontakata sa ljudima čije će vas ponašanje iritirati. U večernjim satima želećete da se izolujete od svih.


Bez obzira koji je vaš trenutni emotivni status, ljubavi danas nećete pridavati puno značaja. Ukoliko ste u vezi, partner se može naljutiti na vas.


Trud i zalaganje koje ste prikazali u prethodnom periodu, obezbediće vam poslovni uspeh. Sa druge strane, mogu vas zadesiti iznenadni troškovi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.


Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.


Pred vama je jedan uspešan poslovni dan. Sve što naumite možete lako ostvariti i to bez ičije pomoći. Međutim, malo će vas brinuti finansije.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.


Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da oseti.


Možete biti predmet ogovaranja. Kolege vam neće biti naklonjene, ali ni vi nećete pokušavati da im se dodvorite na bilo koji način.


Ribe 20.2.- 20.3.

Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima, ali ćete se drugačije postaviti i prema svojoj široj okolini. Generalno, bićete kritički nastrojeni.


Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahteve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.

Bićete motivisani da radite onoliko koliko ste plaćeni. Možete biti uključeni u neke spletke, pa i ogovarati pojedine kolege koje vam inače nisu naklonjene.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>