Region

Svet

Nakon uspešnog biznisa sa parfemom, Ceca Ražnatović ide korak dalje!

Nakon uspešnog biznisa s parfemom „Illusion by Ceca“, naša najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rešila je da ide korak dalje u ovoj industriji. Evo šta je odlučila!

Nakon uspešnog biznisa sa parfemom, Ceca Ražnatović ide korak dalje! Screenshoot/InstagramSvetlana Ceca Ražnatović  je na nagovor svojih fanova odlučila da pokrene i liniju mejkapa, te sa svojim timom već razrađuje biznis plan. Za početak će se ta linija, kako smo saznali, bazirati na ruževima, dok će se u narednoj fazi posvetiti i puderima, rumenilima, maskarama... Izvor blizak Ceci je ispričao:

"Ceca već godinama od svojih fanova, najčešće putem društvenih mreža, dobija pitanja koja se tiču njenog izgleda, nege i šminke koju koristi. Najčešće ih zanima koja je nijansa karmina koju Ceca koristi, te se pitanja uglavnom baziraju na tome gde mogu da nabave baš takav ruž."

Pevačica u ovom poslu neće biti usamljena. Kako smo saznali, u pravljenju nijanse će joj pomoći stručnjaci iz raznih oblasti vezanih za šminku i lepotu, kozmetičari, estetičari, farmaceuti, hemičari… ali značajnu ulogu u samoj nijansi imaće i Cecin dugogodišnji šminker. Izvor još dodaje:

"Ceca je u pregovorima sa kozmetičkom kućom koja će se baviti proizvodnjom i zasad je sasvim izvesno da će iza ovih proizvoda stajati ista kuća koja je 2015. godine izbacila i Cecin parfem."

Ceca se sve češće u javnosti pojavljuje sa svedenom šminkom, pa će nijanse karmina koje će proizvoditi biti upravo takve.

"Ruž za usne sa Cecinim potpisom biće u nijansi boje kože, moći će da se nosi u svim prilikama i uz sve odevne kombinacije. U sebi će imati blago sedefasti odsjaj tako da će na usnama izgledati kao da ste preko njega naneli i sjaj."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>