Zadruga

Parovi

David zgranut ciframa koje Aleksandra spominje! Ko zna šta si dogovarala! (VIDEO)

Svi zadrugari, ali i gledaoci kraj malih ekrana bili su zaprepašćeni informacijom da su Aleksandra Subotić i  David Dragojević pravili lažnu veridbu kako bi svojim fanovima ispunjavali želje, a koji su navodno finansirali njihova letovanja i užitke koje sebi retko ko može da priušti. David zgranut ciframa koje Aleksandra spominje! Ko zna šta si dogovarala!

David zgranut ciframa koje Aleksandra spominje! Ko zna šta si dogovarala! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U emisiji ,,Igra istine" isplivala je priča o tome, kada su njih dvoje u žestokoj raspravi otkrili svotu novca koju su dobijali od čuvenih žena koje su ih obožavale, a Aleksandra je optužila svog bivšeg verenika da ju je izdao samim tim što za mnoge uplate nije ni znala.

"Ti si dobijao pare na ruke i tebi su slate! Pare su uglavnom stizale na njegov račun, sve su nam pomagale! Dobijao si i letovanje i zimovanje!"

David joj je odgovorio:

"Ona je imala situaciju koja je imala problem sa jednom Aleksandrom. Ja sam bio u Americi i nisam znao o čemu se radi, ja sam stao na njenu stranu iako nisam znao o čemu se radi."

Zatim je Aleksandra zaprepastila sve svojim odgovorom:

"Da li si ti svestan da je Zlatibor plaćen pet puta? I da je svaka mislila da je Zlatibor plaćen posebno. To je bilo iznenađenje za mene! Gde su pare?! Gde su 4000e?!"

Dragojević je bio šokiran onim što je čuo:

"U šta si se ti pretvorila?! Ko zna šta si ti dogovarala sa njima!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>