Region

Svet

Goca Tržan tuži Ivana Marinkovića! Moraće da joj isplati veliku sumu novca!

Goca Tržan tuži Ivana Marinkovića! Razlog za tužbu je  što je u rijalitiju "Parovi" u kom trenutno boravi,  izneo da je njen sadašnji suprug Raša Novaković homoseksualac, te da je to razlog zbog toga Goca sa njim nema decu. Moraće da joj isplati veliku sumu novca!

Goca Tržan tuži Ivana Marinkovića! Moraće da joj isplati veliku sumu novca! Screenshoot/InstagramIvan Marinković je o tome ispričao:

"Goca i Raša su me tužili za povredu ugleda i časti. Traže da im platim odštetu od 300.000 dinara jer sam navodno rekao u rijalitiju da je Novaković homoseksualac. A ja sam samo kazao "indijanac" i da ne može da ima decu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu."

Marinković je u nastavku dodao da se sve vreme smejao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim rečima, "pokušavali da naprave žrtve od sebe. Odvalili su kako su uvrede koje sam izneo na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Osećao se neprijatno jer su svi upirali prstom u njega i pričali: "On je taj Raša, za kog je Ivan otkrio da je gej i da ne može da ima decu."

Zatim je objasnio da sa Gocom nema naslednike jer ima "slabo pokretljive spermatozoide, kao i da planiraju veštačku oplodnju" nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa:

"Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš."

Takođe, kaže da njegova bivša supruga i Raša navodno "sprovode medijsku hajku nad njim", dok "svi znaju da je obrnuto".

"Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša ćerka Lena. Na to mi je odgovorila: "Mene pitaš?". Video sam da se pravi luda, pa sam istom merom uzvratio: "Ma jok, advokata." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>