Zadruga

Parovi

David Dragojević iskreno: Da je bilo ljubavi ne bi došlo do svega ovoga! (VIDEO)

David Dragojević došao je da razgovara sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, te su se dotakli naintrigantnije teme u Beloj kući. Dragojević se ovoga puta dotakao stvari koje do sada nije govorio o svojim odnosima sa Aleksandrom Subotić i Anom Korać. Iskreno je priznao: Da je sve bilo puno ljubavi ne bi došlo do svega ovoga!

David Dragojević iskreno: Da je bilo ljubavi ne bi došlo do svega ovoga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Dragojević je priznao da mu je teško i da se ne oseća najbolje, da je sve to što se dešava previše komplikovano, a zatim je dodao koliko mu znači Anina podrška:

"Ana je uz mene, ona mi je najveća podrška, priča sa mnom i drago mi je da je pribrana i što mi daje snagu. Stalno smo zajedno Ana i ja, ona je bila upućena u sve te stvari. Veruje mi u sve to, ona neće da se meša u naš odnos."

David je ispričao i da li bi voleo da razgovara sa svojom bivšom verenicom, Aleksandrom, ali se dotakao i toga što joj nije pružio ruku kada je Subotićeva ušla. Međutim, David je istakao i šta sada oseća prema Aleksandri:

"Sve se to desilo brzo, pa ta torta, pa ta čestitka, zato joj ja nisam ni pružio ruku. Trebao sam da joj pružim, ali isto tako sam trebao i ranije da raskinem, ali nisam znao da će doći do svega toga. Razmišljam, meni je Ana rekla da idem da popričam, ali mislim da će se sve svesti na isto. Mislim da treba da popričamo, jer je vreme da razgovaramo o svemu. Ona nije htela ni da polaže za kola, samo je htela da je tu. Ja sam njoj rekao da će ona uspeti kad bi mi raskinuli. To je bila navika, jer smo prošli sve to. Jednostavno, da je to bilo puno ljubavi, ne bi se desilo šta se desilo."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>