Region

Svet

Region

Serija Žmurke treća epizoda: Adam se polako zbližava sa ocem! (VIDEO)

Serija "Žmurke" treća epizoda biće emitovana na RTS-u u nedelju 14. aprila u 21. čas. Adam se polako zbližava sa ocem, nakon njegovog povratka iz rata. On mu čita bajke na zabranjenom jeziku... 

Serija Žmurke treća epizoda: Adam se polako zbližava sa ocem! (VIDEO) Promo



Predhodna epizoda:

Ivica i Marica su bili velika dečja tajna ljubav. Njegovo pravo ime je bilo Milutin a njeno Kaća, ali svi su ih zvali po likovima bajke braće Grim jer su bili nerazdvojni. Milutin je imao samo majku, otac mu je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima u ratu. Kaća je, za razliku od njega, imala samo oca. I to ne bilo kog oca, već oznaša Srda. Majka joj je nestala poslednjih dana rata, takođe pod nerazjašnjenim okolnostima. Oznaš Srd koji je uhodio čitavo mesto nije znao za tajnu ljubav svoje ćerke. Jer anđeli se ne uhode, njima se veruje. 



Treća epizoda:

Adam je rođen pred sam početak rata, neki bi rekli baksuz. Njegovi mladi i veseli roditelji su po njegovom rođenju i prestali da budu par. Otac je odveden u zarobljeništvo na samom početku rata. 

Ali sada kada je rat gotov, otac koga Adam i ne poznaje se vratio kući. Isprva uplašen i rezervisan, Adam se polako zbližava sa njim. Otac mu čita bajke na nemačkom, zabranjenom jeziku. Kada za to sazna oznaš Srd otac će ga vratiti odakle je došao, u zatvor, a majka će morati da ga izbavi na slobodu. 

Vuk Janošević koji tumači Adama ima samo šest godina. Njegove roditelje igraju Marta Bjelica i Igor Benčina, a dedu proslavljeni Aljoša Vučković. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>