Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ovom rijalitiju je potreban Kristijan, a ne ti, ti mi nisi izazov!

Sukob u zatvoru rijalitija "Zadruga 2". Stanija Dobrojević poručila Elviri: Ovom rijalitiju je potreban Kristijan, a ne ti, ti mi nisi izazov! Novosađanka joj surovo odgovorila!

Zadruga 2: Ovom rijalitiju je potreban Kristijan, a ne ti, ti mi nisi izazov! Screenshoot/Youtube



Stanija Dobrojević i Elvira Ivazović smestile su se u zatvo, budući da su izabrane za nominovane takmičarke koje će se boriti za svoj opstanak u Zadruzi. Cimerke iz zatvora odlučile su da popričaju o njihovom odnosu, budući da je Dobrojevićeva osetila neku vrstu animoziteta od strane nove takmičarke. Elvira je bila ironična: 

"Ja sam neko ko je u poslovnom biznisu i apsolutno zna neke stvari. Dobiti šansu ovde je kao da dobiješ nagradu od 100.000 evra. Ovom rijalitiju je potrebna Stanija."

Na šta joj je Stanija odgovorila:

"Ovom rijalitiju je potreban Kristijan, a ne ti, ti mi nisi izazov. Kao i svi, treba da dođete ovde da se takmičite, ali vi ste mene gledali u ranijem rijalitiju, ja ne mogu sa vama da se takmičim, bili ste fanovi rijalitija."

Novosađanka je nastavila:

"Ja sam ti i te kako izazov, samo me nisi upoznala. Mislim, ne možeš ti mene sad da pokopaš. Tamara Đurić je džek. Ja nikad u životu nisam jela samo hleb. Ja da jedem pirinač? Ja da jedem špagete ceo dan."

Starleta joj je uzvratila:

"E vidiš, ja nekad nisam imala. Nisi naučila u životu da treba sve da se plati, na ovaj ili onaj način. Ja razgovaram sa tobom da dokučim odakle dolazi tvoj hejt, tvoj stav, ili si prosto nagovorena. Ja ne mislim da sam napravila ne znam ni ja kakav uspeh. Ali opet sam napravila neki lepši standard u životu, da mogu da se počastim letovanjem, zimovanjem."

Elvira je provocirala rekavši joj da je ona maher u svom životu zbog faktora sreće, a Stanija se branila da ona nije glupača.Zatim je Elvira obrazložila:

"Ne, moram da pomenem faktor sreće, jer ne može neka obična devojka da dobije ponude da se fotografiše za te časopise. Ovde su ljudi spremni da igraju igre na nivou deteta od 10 godina, sa prljavim gaćama, sa krađom hrane, to moj nivo nije."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>