Region

Svet

Darko Lazić: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman!

Progovorio je o aferi kokain, bivšoj supruzi i detetu. Darko Lazić se nervira zbog priče o drogi: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman!

Darko Lazić: Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman! Screenshoot/Instagram



Pevač Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja ga zadesila, čeka dete sa verenicom Marinom Gagić ali se i nervira zbog priče o drogi, u koju ga često uvaljuju. Da bi stao na kraj pričama, Darko je odlučio da progovori o konzumiranju kokaina, ali se dotakao i bivše supruge Ane Sević:

"Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem... Može da stane kilogram. Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da pričam o tome uopšte."

Bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević, u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a pevač joj je u emisiji "Ekskluziv" poželeo sve najbolje:

"Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte... Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav... Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>