Region

Svet

Spisak glumica, pevačica, starleta i voditeljki koje se bave elitnom prostitucijom!

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, podvodio je poznate srpske pevačice, starlete i voditeljke! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografija i cenovnikom dama sumnjivog morala. Spisak glumica, pevačica, starleta i voditeljki koje se bave elitnom prostitucijom!

Spisak glumica, pevačica, starleta i voditeljki koje se bave elitnom prostitucijom! Instagram
Srpski telegraf ekskluzivno je došao do spiska svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamenu za keš orgije s mušterijama i van granica naše zemlje. Sagovornik za Telegraf priča:

"Među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvezda i reperka Anđela Mitkovski pooznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac."

Sa Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice "Zadruge":

"Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske-estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici."

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz sveta glume:

"Javna je tajna da su telo prodavale i pevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu."

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J.G, K.R. i S.R. Izvor dodaje:

"Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S.O. i I.Š."

Srpski telegraf pokušao je da dobije komentar od svih devojaka "sa spiska". Međutim, neke su u rijalitiju, a neke nisu odgovarale na pozive.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>