Region

Svet

Region

Državni službenik peta epizoda: Amaterska istraga Lazareve supruge! (VIDEO)

„Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Ovaj sjajan špijunski triler možete premijerno da pratite na SuperStar Tv kao i na Pink televiziji. Peta epizoda je na programu u nedelju u 21 čas! Amaterska istraga Lazareve supruge!

 Državni službenik peta epizoda: Amaterska istraga Lazareve supruge! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Lazarovi kontakti u međunarodnim fondacijama dovode do ozbiljnog pomaka u slučaju Radmilović. Šef službe šalje Lazara na zadatak kako bi saznao prirodu veze američkih agentura sa smrću kontroverznog političara.

Istraga dovodi Lazara do enigmatičnog američkog funkcionera, dela administracije Donalda Trampa, kojeg svi u okruženju zovu Ajatolah. Čim ga susretne, Lazar će shvatiti da je naišao na ozbiljnog protivnika.

Uz Majinu pomoć, pokušaće da mu se približi, ali će se ubrzo ispostaviti da su svi u velikoj opasnosti i da će krv opet morati da bude prolivena.



Peta epizoda:

Rusi pronalaze trajno rešenje za Tihomira Todorovića koga im je državna služba predala na čuvanje. Lazareva supruga Ana kreće da razvija sumnju prema Milici na osnovu posvete koju je pročitala u knjizi koju joj je Lazar poklonio. I zato, pokreće svoju amatersku istragu da vidi da li je muž vara. 

Sve ove stvari međutim prolaze mimo Lazara čiji je poslovni život u haosu - Maja je traumatizovana posle prethodnog zadatka, a dat mu je skoro nemoguć zadatak - da uspostavi nadzor nad Slavkom, Ajatolahovim glavnim igračem u Srbiji. 

Sama Služba dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku i spremaju
rizičan plan koji treba da sprovede Lazareva grupa.

Nova epizoda serije „Državni službenik“ premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>