Region

Svet

Ipče Ahmedovski naslutio nesreću! Voleo je jednu devojku iz Vreoca! (VIDEO)

U julu će se navršiti 25 godina od njegove tragične smrti, a njegovi hitovi i danas se pevaju! Ipče Ahmedovski naslutio nesreću! Voleo je jednu devojku iz Vreoca kod Lazarevca ali njegova ljubav prema brzoj vožnji sprečila je da se planovi realizuju!

Ipče Ahmedovski naslutio nesreću! Voleo je jednu devojku iz Vreoca! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Tog 30. jula 1994. godine odjeknula je vest da je mladi pevač Ipče Ahmedovski poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali nedaleko od Lazarevca. Imao je samo 28 godina, a već je bio vlasnik pet albuma i brojnih hitova koji su se slušali na svim radio stanicama. Njegove kolege Rade Vučković i Novica Zdravković dali su mu nadimak "Mali Rambo" jer je bio, kako kažu, vanserijski talenat!

Ipče je u Vreocima kod Lazarevca imao devojku Zlatu sa kojom je trebalo da se venča, ali njegova ljubav prema automobilima i brzoj vožnji nisu dali da se to desi.

Tog kobnog 30. jula 1994. godine Ipče je trebalo da se vidi sa svojim bratom Jašarom, velikom pevačkom zvezdom, ali se on zadržao u studiju. Ipče se tako uputio na put sa kojeg se nikada nije vratio. Godinu dana pre tragedije, Ahmedovski kao da je naslutio svoju tragediju. Na svom poslednjem albumu snimio je pesmu koja je postala veoma popularna, a nosila je naziv od kojeg se i danas svi ježe "Kad nestanem jednog dana".

Ipče je bio omiljen među svojim kolegama, a njegov jak glas volela je i Ceca Ražnatović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>