Region

Svet

Soraja Vučelić namestila hapšenje makroa! Odala sve tajne policiji!

Mihajlo Maksimović, jedan od vodećih prestoničkih makroa, uhapšen je zbog organizovane prostitucije i podvođenja devojaka. Soraja Vučelić namestila hapšenje makroa! Odala sve tajne policiji!

Soraja Vučelić namestila hapšenje makroa! Odala sve tajne policiji! Screenshoot/Instagram



Kako dobro obavešteni izvor za Alo tvrdi, Soraja je prijavila Mihajla nakon što joj se umešao u posao:

"Soraja se već godinama bavi podvođenjem devojaka i slobodno mogu da kažem da je jedan od glavnih konkurenata svim jačim makroima u regionu. Kao što to obično biva u svetu podzemlja, postoje kodeksi i važe pravila da nema otimanja posla. Upravo se to dogodilo na relaciji Soraja-Mihajlo. Sredinom januara ove godine grupa Turaka boravila je u Beogradu i Soraju je angažovala da organizuje devojke sa kojima će provesti noć, što je ona i uradila. Iako se nalazi u Crnoj Gori i zabranjen joj je ulazak u Srbiju, ona odande vodi posao. Organizovala je nekoliko elitinih devojka i dogovorili su orgije u poznatom beogradskom hotelu. Ipak, stvari su pošle po zlu kada joj je taj posao otkazan zbog, kako je kasnije saznala, Mihajla."

Izvor dalje objašnjava:

"Vreme i mesto bili su dogovoreni, a devojke rezervisane nekoliko dana unapred. Sve je bilo organizovano da bude na visokoj nozi, baš kako su Turci zahtevali, ali onda je u poslednjem momentu Soraji javljeno da su odustali od dogovora i da imaju bolju ponudu. Malo je reći da je potpuno poludela i da neko vreme nije mogla da dođe sebi. Iskoristila je sve načine da dozna ko joj je oteo posao i brzo je saznala da se radi o Mihajlu. Kako je svaka devojka koju je za tu noć organizovala koštala po 1.000 evra, shvatila je da Mihajlu nije bilo teško da za znatno manje para organizuje čak i više devojaka nego što je ona dogovorila. Uplašila se da će Maksimović istu stvar ponoviti ako ovo prođe nekažnjeno i rešila je da mu se osveti na najgori mogući način ."

Izvor otkriva da je upravo tada Vučelićeva policiji dojavila lokaciju na kojoj će biti organizovane orgije:

"Besna i povređena što joj neko otima posao dok ona ima zabranu ulaska u Srbiju, anonimno je pozvala policiju i do detalja ispričala gde će, kada i pod čijom organizacijom prostitutke orgijati sa Turcima. Detalje je znala jer je i sama sa njima dogovarala sve. Ispričala je da je Mihajlo opasan, da se njegova mreža širi i da nešto mora da se uradi. Policiji je nekoliko sati pre nego što su orgije dogovorene javljeno da budu u prestoničkom hotelu i spremni da upadnu i rasture kriminalnu organizaciju."

Izvor ističe da su starletine informacije bile tačne i da se u trenutku kada je policija upala u hotelsku sobu Mihajlov život pretvorio u pakao:

"Kada je policija izvršila upad i videla prostitutke i te momke, klupko je počelo da se odmotava i Mihajlo je stavljen pod ozbiljnu istragu. Na devojke koje su uhvaćene u hotelu svakodnevno je vršen pritisak, prisluškivali su mu razgovore, pratili ga od jutra do mraka i on je posle jedva dve nedelje od afere u hotelu uhapšen i u njegovim telefonima i na laptopovima pronađeni su svi dokazi o kriminalnim radnjama kojima se već godinama bavi. Soraja mu je tim potezom jasno stavila do znanja da mu je pametnije da joj se nikada više ne meša u posao."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>