Zadruga

Parovi

Rebeka nije mogla da dođe sebi od šoka! Petrućiju je bilo smešno! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Rebeka nije mogla da dođe sebi od šoka! Petrućiju je bilo smešno!

Rebeka nije mogla da dođe sebi od šoka! Petrućiju je bilo smešno! (VIDEO) Svet Plus



Pušten je snimak u kome Marko Petrušević Petrući flertuje sa Marijanom Zonjić i hvata je na žurki. Ustao je da se opravda:

"Šta da objašnjavam. Jesi me video? Smešno mi, majke mi. Ne dopada mi se Marijana. Kažu da sam bio i kod Nadežde, ne vredi. Neću više da se napijam i to je to."

A zatim se umešala Aleksandra Subotić:

"Danas si isto pio i ja sam bila sa Nadeždom u toaletu i mi smo se tu nešto zezale i on je otvorio vrata i ja sam mu rekla da izađe, on je rekao da hoće da gleda."

Marijanja Zonjić je objasnila:

"On kad popije meni uvek prilazi i kreće da me pipka. Pokazivao je Staniji srednji prst. Rebeka nije ni kriva, ni dužna što on ovo radi i zato mi je krivo što smo je napale, tj. rekle šta on radi."

Zatim je i Rebeka kritikovala svog dečka:

"Sve se vrti oko toga, ja ne želim sebe da dovodim u neprijatnu situaciju, ako posle svih ovih klipova ne prestane da pije, onda ne znam šta da radim. Mene nervira što on završava u zatvoru zbog Brendon, što već nekoliko puta nasrće na Marijanu. Ja ne znam šta više da kažem, ovo je jako loše i po mene i po nega."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>