Zadruga

Parovi

David nije voleo Aleksandru, njihovom vezom upravljali su drugi! (VIDEO)

Ana Korać stavljena je na stub srama kada su u toku emisije ,,Gledanje snimaka" svi gledali klipove u kojima su ona i njen dečko David Dragojević ušli u vezu, samo nekoliko sati otkad je poručio Aleksandri Subotić da je voli i da mu nedostaje. On je Ani pričao drugu priču, da nije voleo Aleksandru, njihovom vezom upravljali su drugi!

David nije voleo Aleksandru, njihovom vezom upravljali su drugi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Iz razloga što je Ana izvukla deblji kraj, a njene drugarice Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora bile su prisutne i pomno pratile sve šta je Dragojević govorio u toku večeri. U razgovoru sa svojim drugaricama Ana je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu, a o čemu je vešto ćutala kako bi zaštitila svog dečka u koga se mnogo zaljubila:

"Ja sam njemu rekla da objasni sve te laži kojih ima gomilu, a ne mogu ja da kažem! I onda se on naljuti na mene, pa mi kaže da me voli!"

Stankovićeva je savetovala:

"Ti pre nego što ustaneš, dobro razmisli šta ćeš da kažeš! Budi dostojanstvena kao što si i do sad. Šta sam ti rekla pre nego što ste ušli u vezu? Izvući ćeš deblji kraj i sve ide ka tome! Zato se nerviram!"

Ana Korać je u nastavku otkrila šokantne detalje koje se mnogima neće svideti, a onda je Matora donela zaključak o celokupnoj situaciji koja je zaintrigirala ceo region:

"Nervira me što njega to ne interesuje i iz svega toga ispadne da je lažov. Ispričao mi je šta su lagali zajedno i zašto su to radili. Njihovu vezu su vodile neke žene koje su im govorile šta da rade! On je meni rekao da nju nije voleo, samo poštovanje!"

"On je rekao da nikad ne bi raskinuo sa Aleksandrom da je ostala ovde! Jeste da je on zaljubljen u tebe, ali ne može da prestane da voli tek tako! On ili ima korist od nje ili misli da je ovo dobro za rijaliti!"- zaključila je Matora.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>