Region

Svet

Region

Serija Pet šesta epizoda: Planinska kuća na Tari!

Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije. Serija "Pet" šesta epizoda biće emitovana 13. aprila u 20. časova na RTS-u. Nina će morati da se skoni zbog svoje bezbednosti! Planinska kuća na Tari!

Serija Pet šesta epizoda: Planinska kuća na Tari! Promo



U predhodnoj epizodi:

Voja, brat policijskog inspektora Gorana, pripadnik je specijalne antiterorističke jedinice u žurbi je izgubio službeni revolver. Natalija uteruje dugove za kriminalca Adama, ali kod prve takve akcije sretne obelelog dečaka, Vuka. Natalija ne može da suzdrži emocije, pa od majke obolelog dečaka traži iznos sume koja je potrebna za namirivanje duga i lečenje. Hoće da joj da taj novac. Nina želi da se reši rudnika koji joj je u nasledstvo ostavio njen ubijeni muž, Rade.

Šesta epizoda:

Nina se radi svoje bezbednosti sklonila u planinsku kuću na Tari. Aleksandra prolazi kroz ozbiljne psihičke krize, jer ne može da prihvati činjenicu da je njen pokojni otac bio kriminalac. Voja, pripadnik antiterorističke jedinice, sazna da je njegov rođeni brat Goran, policijski inspektor, izvršio samoubistvo. Voja ne može da prihvati tu činjenicu. Uveren je u to da Goran nije mogao da digne ruku na sebe i da je zapravo reč o ubistvu. Voja kreće u samostalnu istragu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>