Region

Svet

Jelena Karleuša emotivna poruku: Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš!

Pronašla se u jednoj pesmi! Pevačica Jelena Karleuša objavila je emotivnu poruku na društvenoj mreži: Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam.

Jelena Karleuša emotivna poruku: Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš! Screenshoot/InstagramJelena Karleuša ne može da se pomiri sa smrću svoje majke Divne koja je preminula 3. marta nakon što je izgubila bitku sa teškom bolešću.

Pevačica svakodnevno pokazuje koliko joj majka nedostaje, a na društvenim mrežama objavljuje Divnine fotografije i snimke, a ovoga puta podelila je emotivnu pesmu koja je sve rastužila. U pitanju je pesma Meri Elizabet Fraj, u kojoj se Jelena pronašla.

"Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>