Zadruga

Parovi

Miki Đuričić opleo po Ani Korać: Koštaš 200-300 evra na sat! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca koja im je postavljao voditelj Milan Milošević. Jedno od pitanja koje je upućeno Ani Korać, diglo je veliku prašinu. Miki Đuričić je u prvoj sezoniopleo po Ani Korać! Koštaš 200-300 evra na sat! 

Miki Đuričić opleo po Ani Korać: Koštaš 200-300 evra na sat! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U prvoj sezoni rijalitija  "Zadruga" Miki je u toku jedne svađe opleo po Ani, vređajući je, a gledaoce je zanimalo da ona to sada, kada su u dobrim odnosima, prokomentariše, pa je voditelj upitao:

 "Ana, rekla si da je Miki najrealniji u kući, nakon što se raspravljao sa Aleksandrom, da li je Miki bio najrealniji kada ti je u "Zadruzi 1" rekao da koštaš 200-300 evra i ako ti se on nasadi na kosti da ćeš da letiš napolje."

Koraćeva je bila kratka:

" To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina naša svađa, tako da, šta da komentarišem glupost."

I Miki je imao nešto da kaže na ovu temu, ali ga je ometala Aleksandra Subotić, tvrdeći da on i dalje zauzima stranu i to Aninu. Koraćeva je poručila Aleksandri da će se videti na sudu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>