Region

Svet

Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima!

Bogati perverznjaci samo pokažu prstom koju žele iz kataloga i njihova je... Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima! Evo šta su sve radile da bi zaradile što više novca.

Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima! Svet Plus



Najveći makro u regionu Mihajlo Maksimović nedavno je uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije. Prema rečima izvora iz istrage sa Maksimovićem se iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je zaplenila laptopove i spiskove s imenima devojaka koje su uveli u svet prostitucije među kojima su i poznate srpske starlete, ali i pevačice i voditeljke. Izvor blizak istrazi otkriva:

"Maksimović se ozbiljno posvetio ovom biznisu od kojeg je zarađivao milione. Devojke su živele po njegovim strogim pravilima, morale su da vode zdrav život, a neke je terao da ugrade silikone u grudi i usne. Zatim bi ih slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama kako bi klijenti s dubljim džepom izabrali devojku za seks. Prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupi donji veš i slikale bi se u izazovnim pozama, a muškarci bi samo pokazali prstom koju žele i bila bi njihova."

Izvor dodaje da je diskrecija bila zagrantovana:

"Klijenti su izdvajali od 300 do 400 evra da bi proveli sat sa prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantovana. To i ne čudi jer je uglavnom bila reč o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Klijenti strahuju da bi njihova imena mogla da isplivaju u javnost i na taj način obrukaju porodicu."

Maksimović je do te mere bio temeljan da je čak vodio evidenciju i o mesečnim ciklusima devojaka:

"Ništa nije prepuštao slučaju, nastojao je da što više zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata."

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će verovatno saslušati nekoliko devojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a veruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama.

Maksimović je već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić - Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.
 

Najpoznatija prostitutka nalazi se u rijalitiju Zadruga 2?! Ima posebnu klijentelu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Espreso

Povezane vesti:


>