Region

Svet

Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima!

Bogati perverznjaci samo pokažu prstom koju žele iz kataloga i njihova je... Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima! Evo šta su sve radile da bi zaradile što više novca.

Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima! Svet PlusNajveći makro u regionu Mihajlo Maksimović nedavno je uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a tereti se za organizovanje lanca prostitucije. Prema rečima izvora iz istrage sa Maksimovićem se iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je zaplenila laptopove i spiskove s imenima devojaka koje su uveli u svet prostitucije među kojima su i poznate srpske starlete, ali i pevačice i voditeljke. Izvor blizak istrazi otkriva:

"Maksimović se ozbiljno posvetio ovom biznisu od kojeg je zarađivao milione. Devojke su živele po njegovim strogim pravilima, morale su da vode zdrav život, a neke je terao da ugrade silikone u grudi i usne. Zatim bi ih slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama kako bi klijenti s dubljim džepom izabrali devojku za seks. Prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupi donji veš i slikale bi se u izazovnim pozama, a muškarci bi samo pokazali prstom koju žele i bila bi njihova."

Izvor dodaje da je diskrecija bila zagrantovana:

"Klijenti su izdvajali od 300 do 400 evra da bi proveli sat sa prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantovana. To i ne čudi jer je uglavnom bila reč o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Klijenti strahuju da bi njihova imena mogla da isplivaju u javnost i na taj način obrukaju porodicu."

Maksimović je do te mere bio temeljan da je čak vodio evidenciju i o mesečnim ciklusima devojaka:

"Ništa nije prepuštao slučaju, nastojao je da što više zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata."

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će verovatno saslušati nekoliko devojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a veruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama.

Maksimović je već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić - Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.
 

Najpoznatija prostitutka nalazi se u rijalitiju Zadruga 2?! Ima posebnu klijentelu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Espreso

Povezane vesti:


>