Zadruga

Parovi

Najpoznatija prostitutka nalazi se u rijalitiju Zadruga 2?! Ima posebnu klijentelu!

U laptopu je pronađen katalog devojaka, među kojima je i navodno Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama. Najpoznatija prostitutka nalazi se u rijalitiju Zadruga 2?! Ima posebnu klijentelu!

Najpoznatija prostitutka nalazi se u rijalitiju Zadruga 2?! Ima posebnu klijentelu! Screenshoot/Youtube



Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima. Izvor iz istrage otkriva da su navodno Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja:

" Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat."

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo. Sagovornik dodaje:

"Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti."

Raskrinkane! Estradne prostitutke živele po surovim pravilima! 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>