Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija hoće momka iz Crne Gore ali da od nje ne traži da kuva! (VIDEO)

Stanija i Marijana su u rijalitiju "Zadruga 2" pričale o svom idealnom muškarcu, pa se prisetile bivšeg zadrugara. On je prelep, ali nema karakter! Starleta hoće momka iz Crne Gore ali da od nje ne traži da kuva!

Zadruga 2: Stanija hoće momka iz Crne Gore ali da od nje ne traži da kuva! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Rijaliti prijateljice Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić osamile su se u Rajskom vrtu, te su započele neiscrpnu temu za sve pripadnice nežnijeg pola - muškarci. 

Njih dve su razgovarale o Crnogorcima, s obzirom na to da je Stanijin bivši dečko Vladimir Tomović, baš kao i Marijana, iz Crne Gore, Dobrojevićeva se raspitivala o njenim sugrađanima. Marijana se prisetila bivšeg zadrugara:

"Onaj mali Marko Marković iz Podgorice je mnogo lep momak."

Stanija se nadovezala:

"Jeste lep, ali džabe mu sve, nema karakter, nema to što je imao Vladimir. Ti bi u Americi mogla da se udaš za crnca, oni vole plavuše sa velikim s*sama. Oni su ludi za plavušama."

Starleta izgleda baš želi momka iz Crne Gore ali da bude moderan i da ne traži od nje da kuva. Zatim su njih dve ispričale kako bi trebalo da izgleda njihov idealan muškarac, a nisu zaboravile ni najsitnije detalje. Marijana je priznala:

"Znaš kako izgleda Sale iz Tropiko benda, meni je on savršen. Ima to nešto, baš mi je savrše."

Zatim je Stanija objasnila šta ona želi:

"Ja volim muškarce koji apsolutno nemaju veze sa javnim životom. Tako visoki, krupni, napucani, moćni, karakter, stav, tetovaže. Mene to radi. Ja sam tako mala, volim krupne muškarce."

Usput je starleta, verovatno ne razmišljajući uvredila ljude koji vole i čuvaju mačke ali opisujući ovu životinju, najviše je ustvari rekla o sebi. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>