Zadruga

Parovi

Stanija je nemoralna, loše zarađuje u Americi smatra Elvira! (VIDEO)

Elvira je, čini se prvi put iznela iskreno mišljenje o svojim cimerkama, a starletu baš i nije štedela. Stanija je nemoralna, loše zarađuje u Americi, čim dolazi u Srbiju i učetvuje u rijaliti programu, smatra Elvira! 

Stanija je nemoralna, loše zarađuje u Americi smatra Elvira! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću počela je omiljena emisija svih gledalaca rijalitija "Zadruga 2", "Pretres nedelje sa Milanom". Milan je imao pitanje i za Elviru Ivazović, novu učesnicu, koja se tek pre nekoliko dana uselila u kuću.

"Elvira, uselila si se u subotu, nekoliko puta si rekla da ti treba vremena da se adaptiraš jer si prvi put u rijalitiju. Ovo ti nije prvi rijaliti, ti si slagala i nas i naciju."

Elvira je zbunjeno objasnila:

"Bila sam na probnom snimanju, to nije bilo ništa bitno. To je bila ta ekipa kada je bio Ervin, Adam, tako da je to to."

Zatim je voditelj nastavio:

"Ovde si dva dana, već si stekla utisak o nekim osobama, šta je ono protiv čega se ti boriš a tiče se devojaka."

Nova zadrugarka je ispričala svoje utiske:

"Još sam u fazi adaptiranja, a sada sam u fazi kada mi je sve smešno, za vas je Spilberg mala beba. Ja volim prirodnu lepotu, ja nemam ništa na sebi što nije prirodno. Ali razumem devojke koje su to na sebi uradile, ali mislim da treba da se pokaže prirodna lepota. Danas je najlakše kupiti koji kubik silikona,"

Pošto je Elvira izbegavala da konkretno odgovori na pitanje, Milan Milošević ju je upitao kakvo je njeno mišljenje o Staniji Dobrojević:

"Ja ne znam čime se Stanija bavi. Ona se predstavila pre mnogo godina sa takvom pričom. Te fotografije, taj način života je nju izbacio u prvi plan, ja se sa tim ne slažem, ja ne živim na taj način, što se vidi po meni, ali ne mogu nju da osuđujem. To za mene nije neki moral. Mislim za Staniju da ima svoje dostojanstvo, da je obrazovana. Ona ne izgleda toliko nemoralno, izlazi u javnost kao fina. Međutim, ja se sa tim načinom života ne slažem. Mislim da ima nešto iza tih fotografija. Ako dolazi iz Amerike ovde u Srbiju znači da ne zarađuje tamo tako dobro."

Stanija joj je odgovorila:

"Ja svoju zaradu imam sve crno na belo, svi ugovori, sve, crno na belo. Ja sam se slikala gola, slikam se provokativno i slikaću se dokle god ličim na nešto."

Elvira je zatim dala svoj komentar i na Anu Korać, kao i na Aleksandru Subotić, koje takođe imaju silikone, čemu se ova zadrugarka žestoko protivi:

"Ana izgleda lepo. Ako su one to uradile na sebi to je tako, ali ja to ne bih nikad uradila. Ani to lepo stoji. Ona je u prvoj "Zadruzi" bila neosvojiva, ovde ima drugu priču, ali njoj lepo stoje silikoni, ona to lepo nosi. Aleksandra je mlada devojka, lepa je, njena životna priča je veoma teška."

Zatim je Elvira prokomentarisala svoj odnos sa Borom Santanom, sa kojim bi, očigledno, uskoro mogla da stupi u ljubavnu vezu:

"Moj odnos sa Borom je bolji na ono što sam mislila. Bora je dobar dečko, ima kvalitete. Mislim da između njega i Maje ne postoji ništa i mislim da bih pre ja mogla da mu se svidim nego Maja."

Santana je izneo svoje utiske:

"Devojka je prijatna, super je. Dva dana je ovde. Ja nisam hteo da budem navalentan, išli smo da šetamo. Smestili smo je pored Miće, ja sam bio u zatvoru, nismo imali vremena ni da pričamo. Fina je, lepo izgleda, normalna. Sviđa mi se što ne pije, ne puši. Neću da srljam, prija mi devojka i to je to. Videćemo šta će biti, nikad se ne zna."

Maja ih je zatim "podržala":

"Ona je prava devojka za Boru, generacija su, malo me podsećaju jedno na drugo. On je lep, zgodan, ona lepa, zgodna. Kad pričaju deluju mi da lepo fukcionišu. Neće on ceo život da mašta o meni, glupost, zar ne."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>