Region

Svet

Ivan Gavrilović: Moja priča je za nauk! Da mi je samo neko rekao - Beži, mali...

Pevač Ivan Gavrilović kaže da se našao na mestu na kom nije trebalo da bude, neko mu veruje, neko ne. Njemu je samo važno da mu je glava na ramenima. Moja priča je za nauk! Da mi je samo neko rekao - Beži, mali...

Ivan Gavrilović: Moja priča je za nauk! Da mi je samo neko rekao - Beži, mali... Screenshoot/Instagram



Ivan Gavrilović, koji je svojevremeno bio u vezi s Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića kaže:

"Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vreme je zaista bilo opasno."

Ivan otkriva i zbog čega je morao da prekine karijeru:

"U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru."

Gavrilović navodi da su neretko pokušavali da ga ispitaju kroz sasvim uobičajene razgovore:

"Pitaju me „kako je preko, putuješ“, ja im kažem „lepo je“. Šta sam znao, klinac od 23 godine, politika me nije zanimala. Verovatno je neko procenio, ko je ovaj mali, ofarban u plavo, putuje u inostranstvo, možda su mislili da sam neki špijun. Nisam mislio da mogu bilo koga da ugrozim. Meni je krivo što mi neko nije rekao „beži, mali, nije ti ovde mesto, to je ćerka predsednika, najlepši si na estradi, lepo pevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni“. I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama. Nisam se mnogo mešao, niti ulazio u taj establišment. To druženje i njena ljubav su mi umalo došli glave, ali nikoga ne krivim, ponajmanje nju, to su sve drugi procenili. Dobro je što ste ovo napisali i objavili, da se zna da ja ništa od toga nisam hteo, nego se desilo i postalo moj najveći problem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>