Lepota

Ljubav & Sex

Naelektrisana kosa! Rešite problem!

Tajna je u dve stvari koje potpuno rešavaju problem sa naelektrisanom kosom! Nervira vas pucketanje koje čujete dok navlačite bluzu, kosa vam se lepi za lice, a kada sebe pogledate u prolazu pored nekog izloga shvatite da izgledate kao da vas je pecnula struja... Naelektrisana kosa! Rešite problem!

Naelektrisana kosa! Rešite problem! Svet PlusKad je u pitanju lepota, naelektrisana kosa jedno je od najnapornijih "ženskih prokletstava". Ako ste dosada uzaludno isprobali bezbroj proizvoda koji obećavaju da ćete se konačno rešiti tog problema i stvarno više nemate volje, a ni novaca da isprobavate i sve ostale - nastavite da čitate!

Bilo da imate prirodno neposlušnu i kovrdžavu kosu ili kosu koja "vodi svoj život" bez obzira na sve preparate kojima je tretirate, ovaj jednostavan trik bi mogao napraviti čudo.

Sve što vam je potrebno su četkica za nanošenje bronzera i lak za kosu koji inače koristite.

Šta tačno treba da uradite?

Pa ako je verovati "Cosmopolitan.com", biće dovoljno da četkicom prođete po celoj dužini kose i potom je lagano isprskate lakom za kosu.

Mekana vlakna vaše četkice će ukloniti statički elektricitet, a lak bi trebao vašoj kosi da podari sjaj ali i spreči je da se ponovno naelektriše.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>