Zadruga

Parovi

David Dragojević podsetio Subotićevu na probleme sa Čabarkapom! (VIDEO)

Ukućani Bele kuće igrali su "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u rijalitiju "Zadruga 2". David Dragojević je podsetio Subotićevu na probleme sa Čabarkapom!

David Dragojević podsetio Subotićevu na probleme sa Čabarkapom! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMaja Marinković je postavila pitanje Davidu Dragojeviću:

"Da li te je barem malo sramota što si krenuo fizički na Aleksandru, s obzirom na to da si to uradio nakon što si video klip. Da li te je sramota što si nasrnuo na devojku sa kojom si bio skoro dve godine u vezi."

Dragojević joj je odgovorio:

"Ona mi upada u reč i to radi konstantno i namerno. Ja se sa njom nisam fizički obračunao."

Zatim je Aleksandru zanimalo da joj David kaže što je nasrnuo na Karađorđa Subotića kada je on uvek bio tu za njega, pa čak i podržavao njegovu vezu sa Anom. On je ovog puta izneo nešto na šta se Aleksandra pravila kao da to prvi put čuje:

"Zato što je bezobrazan i počinje da dobacuje neke gluposti. Govori neke gluposti za dete. Sama znaš da Dragan nije hteo da Magdalena živi kod nas. Nije hteo da Čabarkapa dolazi i da baba koja živi u toj kući ima probleme i provlači se kroz rijaliti."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>