Zadruga

Parovi

Ana Korać osula paljbu po Aleksandri! Sedi dole k**vetino jedna! (VIDEO)

Svađa u ljubavnom trouglu se samo produbljuje i iznose se imena ljudi koji nemaju veze sa rijalitijem u kome se sada oni nalaze. Ana Korać osula paljbu po Aleksandri! Sedi dole k**vetino jedna! 

Ana Korać osula paljbu po Aleksandri! Sedi dole k**vetino jedna! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeBurna "Igra istine" se privela kraju, a mnogi odnosi su poljuljani. Rasprava između Aleksandre Subotić, Ane Korać i Davida Dragojevića se samo podgrejala, a među njima je sve veća netrpeljivost. Prljav veš jedno o drugom iznose svakoga dana, a to nije izostalo ni večeras. Ana Korać se umešala govoreći da će Aleksandra odgovarati za sve neistine koje izgovara, ali da ne mogu da se porede jer je ona vozila rolere sa 16 godina, dok je ova u tim godinama bila trudna. 

"Sakrij se u mišiju rupu. Za sve reči ćeš odgovarati. Samo se zapitaj kome. Ti si se umešala u brak sa četvoro dece. Ja sam sa 16 godina vozila rolere po trgu. O čemu ti, meni ovde morališeš. K*rvetino, ti si šmrkala u Surčinu, sedi dole. Sve znam, od a do š. Molim te ne morališi mi ovde."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>