Region

Svet

Region

Državni službenik četvrta epizoda: Lazar nailazi na ozbiljnog protivnika! (VIDEO)

„Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Ovaj sjajan špijunski triler možete premijerno da pratite na SuperStar Tv kao i na Pink televiziji. Večeras vas očekuje četvrta epizoda. Lazar nailazi na ozbiljnog protivnika!

Državni službenik četvrta epizoda: Lazar nailazi na ozbiljnog protivnika! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Posle dramatičnog izvlačenja sa Kosova, Karadžin ubica je doveden u Srbiju gde šef Službe lično odlučuje da mu presudi. Čast službe je sačuvana, iznova je pokazala da sa njom nema šale, ali u njene redove se uselio nemir. Lazar dobija zadatak da pokrene mrežu svojih saradnika i uđe u ozbiljnu istragu Radmilovićevog ubistva jer služba ne veruje u zvaničnu verziju koju su plasirali policija i Interpol.



Četvrta epizoda:

Lazarovi kontakti u međunarodnim fondacijama dovode do ozbiljnog pomaka u slučaju Radmilović. Šef službe šalje Lazara na zadatak kako bi saznao prirodu veze američkih agentura sa smrću kontroverznog političara.

Istraga dovodi Lazara do enigmatičnog američkog funkcionera, dela administracije Donalda Trampa, kojeg svi u okruženju zovu Ajatolah. Čim ga susretne, Lazar će shvatiti da je naišao na ozbiljnog protivnika.

Uz Majinu pomoć, pokušaće da mu se približi, ali će se ubrzo ispostaviti da su svi u velikoj opasnosti i da će krv opet morati da bude prolivena.

Nova epizoda serije "Državni službenik" na programu je u nedelju u 21 čas na Superstar kanalu mts televizije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>