Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Stolić nakon izlaska rekao šta misli o Davidu i Ani! (VIDEO)

Izbacivanje! U duelu za opstanak u rijalitiju "Zadruga 2" borili su se David Dragojević i Marko Stolić, a takmičenje je završio Stolić sa osvojenih 41% glasova publike. Stolić nakon izlaska rekao šta misli o Davidu i Ani, Marijani Zonjić ali i o svom razočarenju.

Zadruga 2 izbacivanje: Stolić nakon izlaska rekao šta misli o Davidu i Ani! (VIDEO) Screenshoot/InstagramVoditeljka Dušica Jakovljević je u studiju dočekala Pinkovu zvezdu, a onda sa njim porazgovarala o najaktuelnijim dešavanjima u Beloj kući. Stolić je bio veoma blizak sa Marijanom Zonjić sa kojom su ga mnogi zadrugari povezivali, dok je on negirao da tu postoje emocije. 

"Povratak Aleksandre Subotić je uneo neku pometnju. Malo sam razočaran što sam izbačen zbog "Zadrugovizije". To sa Marijanom su bile neke simpatije, ali sam je gledao kao drugaricu. Nisam imao simpatije kao prema devojci, nego kao drugarici. Sa Marijanom ću se družiti i napolju."

Ana Korać i David Dragojević pokušavaju da održe svoju vezu uprkos svim pritiscima koji su usledili nakon ulaska Aleksandre Subotić, Davidove bivše devojke, a Marko je siguran da će veza ovog rijaliti para opstati:

"Ja mislim da će Ana i David ostati zajedno. Ja ću im pevati na svadbi. Ja sam spavao do njih i to je iskrena ljubav. Vidi se da je i Aleksandra srećnija kada je došla, David je srećan."

Marko je za sam kraj gostovanja ostavio i pismo u kojem je napisao ko će biti ovonedeljni vođa, a koga je to on izabrao, ostaje da saznamo.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>