Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 7. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 7. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete biti veoma kreativni i maštoviti, međutim, tek u večernjim satima ćete biti raspoloženi da podelite svoja razmišljanja sa drugima.


Slobodni će biti privučeni jednom osobom za koju će posumnjati da je zauzeta. Oni koji su u vezi biće naklonjeni romantici, pa ih očekuje lepa atmosfera u emotivnom odnosu.


Bićete zabrinuti jer ćete naići na neki problem koji nećete znati sami da rešite. Ipak, neko iz vašeg poslovnog okruženja biće voljan da vam pomogne.


Bik 21.4.-21.5.

U drugom delu dana poželećete da se osamite i posvetite sebi i svom unutrašnjem svetu. Mogu vam se vratiti neke stare želje i potrebe na koje ste sticajem okolnosti zaboravili.


Slobodne će intrigirati osoba sa kojom bi emotivna veza bila problematična, ili čak nemoguća. Zauzeti će biti strastveni i sa partnerom uživati u intimnim trenucima.


Imaćete sreće jer će danas drugi raditi posao za vas, pa nećete imati štete od toga što ste zbunjeni i dekoncentrisani.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete poželeti da unapredite svoj društveni imidž. Moguće je da ćete se povezati sa ljudima od kojih možete imati neku vrstu lične koristi.


Bićete neiskreni i egocentrični, što vam može napraviti problem u odnosu sa partnerom. Slobodni će šarmirati sve oko sebe, pa tako mogu imati uspeha i na ljubavnom planu.


Vaše mišljenje će se danas posebno ceniti, tako da, ukoliko imate nešto na umu, ne ustručavajte se da to podelite sa saradnicima.


Rak 22.6. - 22.7.

Vaše znanje, obrazovanje i mentalne sposobnosti danas će doći do punog izražaja, što će vam, pre svega, obezbediti uspeh na profesionalnom planu.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete voditi razgovore intelektualne prirode, na obostrano zadovoljstvo. Slobodni će naći način da uživaju u trenutnom emotivnom statusu.


Vaši stavovi i uvidi oduševiće vaše saradnike. Ukoliko radite samostalno, sigurno je da ćete doći na sjajnu ideju kako da unapredite svoj biznis.


Lav 23.7.- 22.8.

Trudićete se da održite balans između materijalnog i duhovnog, odnosno, između poslovnog i privatnog aspekta života.


Ako ste u vezi, veče ćete posvetiti partneru koji vas je ovih dana ostao željan. Slobodne može zaintrigirati neko ko je vrlo inteligentan i obrazovan.


Vaše poslovne zamisli verovatno neće biti u skladu sa finansijskim kapacitetima firme u kojoj radite. Ipak, bićete spremni na neko kompromisno rešenje.
 

Horoskop i ljubav: Ko se voli večno!Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete tendenciju da svet posmatrate kroz “ružičaste naočare”, međutim, to će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa obavezama i da lepše iskoristite svoje slobodno vreme.


Oni koji su u vezi biće izuzetno strastveni i romantični i mogu se nadati lepom razvoju događaja na emotivnom planu. Slobodni se vrlo lako mogu zaljubiti.


Vaš kreativan pristup radu može vam doneti više koristi nego što bi se očekivalo. Pored toga, mnogi će biti u prilici da unaprede stanje svojih finansija.


Vaga 23.9. - 22.10.

U prvom delu dana bićete dosta aktivni i produktivni, pa ćete u večernjim satima poželeti da se opustite i zabavite.


Slobodni mogu osetiti emotivnu prazninu. Oni koji su u dugim vezama uživaće u ljubavnoj harmoniji, dok će oni u kraćim želeti da ostvare veću bliskost sa partnerom.


Značilo bi vam da uz sebe imate osobu od poverenja na koju biste mogli da se oslonite, mada vam neće biti problem da samostalno obavite veći deo posla.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Vaše raspoloženje biće dosta promenljivo. To će se odraziti i na sve što budete radili u toku današnjeg dana.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete imati odnos toplo – hladno. Slobodni će se truditi da privuku pažnju svoje okoline, u čemu će delimično uspeti.


Danas se nećete pokazati naročito vrednim i posvećenim radnikom, mada bi rutinski poslovi mogli da vam idu od ruke, pogotovu u prepodnevnim satima.


Strelac 21.11.- 21.12.

Mišljenja drugih, a naročito osoba koje su vam bliske, biće vam veoma važno. Nastojaćete da udovoljite i sebi i svima ostalima, što vam može oduzeti puno energije.


Slobodni će se truditi da budu dopadljivi, ali neće svi imati uspeha na ljubavnom planu. Zauzeti će poklanjati puno pažnje voljenoj osobi i provesti lep dan u njenom društvu.


U poslu ćete se u velikoj meri oslanjati na pređašnje iskustvo, što će vam pomoći da sa lakoćom obavite zadatke koji se u početku mogu činiti isuviše komplikovanim.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas vas mnoštvo kontakata sa drugim ljudima može dosta iscrpeti. Svoje slobodno vreme želećete da provedete sami, u potpunoj tišini.


Slobodni bi mogli da uđu u neobavezan flert sa kolegom sa posla. Zauzeti neće imati problema na emotivnom planu, iako će ovaj dan posvetiti sebi, a ne partneru.


Bićete zadovoljni svojim učinkom na radnom mestu. Ubrzaćete tempo, pa ćete stići da obavite i one stvari koje vam nisu bile u planu za danas.


Vodolija 20.1.- 19.2.

U prvom delu dana bićete pomalo lenji i spori. Kako sati budu odmicali, aktiviraćete se i pozavršavati svoje današnje obaveze.


Slobodni će biti komunikativni i pristupačni, što im može obezbediti uspeh na emotivnom planu. Zauzeti će se sporazumeti sa partnerom oko nekih bitnih stvari.


Brinućete o finansijama, mada je vrlo moguće da situacija nije toliko nepovoljna koliko se vama čini. Usredsredite se na ono što znate da samo od vas zavisi.


Ribe 20.2.- 20.3.

Moguće je da ćete sumnjati u sebe, vraćati se u prošlost, preispitivati svoje postupke, tražiti greške i propuste.


Slobodni neće biti sigurni šta je to što bi ih trenutno najviše usrećilo na emotivnom planu. Zauzeti će se za rešavanje nekog ličnog problema obratiti partneru za pomoć.


Imaćete relativno uspešan dan na poslu, mada vi sami nećete biti naročito zadovoljni postignutim. Danas možete očekivati i poboljšanje na finansijskom planu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>