Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra ispričala ko je sve želeo da je izbaci iz Biljanine kuće! (VIDEO)

Aleksandra Subotić do ranih jutarnjih časova u rijalitiju "Zadruga 2" pričala je o svojoj majci Ljubi Pantović, ali i o svom bivšem vereniku Davidu Dragojeviću sa Zoricom Marković. Subotićeva je ispričala ko je sve želeo da je izbaci iz Biljanine kuće!

Zadruga 2: Aleksandra ispričala ko je sve želeo da je izbaci iz Biljanine kuće! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSubotićeva je još jednom istakla da ima strah od pomirenja sa svojom majkom i da joj je lakše da one ipak budu u svađi:

"Ja sad imam fobiju od tog prilaženja. Ne volim loš odnos, ali imam i strah od dobrog odnosa. Imam strah! Ja imam strah da pružim ruku majci. Napolju nemam nikakav kontakt sa njom."

U nastavku je Aleksandra otvorila dušu Zorici i rekla kako se osećala kada ju je David prevario sa Anom Korać. Subotićeva je istakla da je veoma patila zbog cele situacije, kao i kako se osećala tokom boravka u njegovoj porodičnoj kući. Tom prilikom Aleksandra je rekla i da je Davidov očuh imao nameru da je istera sa detetom Magdalenom iz doma u Veterniku:

"Ja dobijam nogu preko televizije. Osećam se posle toga kao stranac u njegovoj kući. Ja držim njegov telefon u rukama, meni njegova sestra kao: "Pa znaš šta, sad nije ista situacija" i kaže mi: "Ti nisi više sa njim i ne pripadaš nama". Znaš ti šta sam ja prošla, sedim tamo sa detetom i osećam da meni tu nije mesto. Zbog čega? Zbog njegove zaj*bancije! Ja sam planirala sa tim čovekom život, decu, porodicu... Tamo je trebala da bude naša kuća, da se radi temelj, upisala dete u vrtić. I odjednom oni se ovde zaj*bavaju, a napolju pakao. Odjednom ja tog čoveka počinjem da prezirem. Posle dolazi neki njegov prijatelj da me izbacuje iz kuće, dolazi Mungos da me izbaci iz kuće. Znaš kako sam se ja osećala kada sam došla u Kaluđericu? Meni Biljana kaže da će da me vrati, ja sam znala da nikada neće da me vrati." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>