Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 6. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 6. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan biće vam nešto naporniji od prethodnih. Najbolje bi bilo da se posvetite onome što od vas neće zahtevati previše kalkulacija.


Oni koji su u vezi, imaće lep i stabilan odnos sa partnerom. Slobodni bi mogli da se donekle razočaraju u osobu koja im se sviđa.


Ukoliko planirate da svoj novac negde uložite, ne bi bilo loše da se posavetujete sa nekim ko ima više iskustva u investicijama nego vi.


Bik 21.4.-21.5.

Dan ćete započeti u čudnom raspoloženju koje će se postepeno menjati na bolje. U drugoj polovini dana bićete aktivniji i preduzimljiviji.


Zauzetima će danas ljubav biti glavni izvor sreće. Slobodni će imati priliku da započnu vezu koja će se, pre svega, zasnivati na seksualnoj osnovi.

Vaša izuzetna zapažanja pomoći će vam da na poslu lako postignete cilj koji vam se dosad činio teško dostižnim.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti skloni nekim rizičnim postupcima zbog kojih se kasnije možete kajati. Budite obazrivi.


Ako ste slobodni, možete ući u strasnu, ali tajnu vezu sa osobom koja će još više nego vi to želeti da sakrije. Zauzeti će mati više sreće u ljubavi u večernjim satima.

Može se desiti da očekivani priliv novca od nekog većeg posla danas izostane, što će se negativno odraziti na vašu koncentraciju i efikasnost na radnom mestu.


Rak 22.6. - 22.7.

Ovaj dan proći će u znaku privremenih razočarenja koja će delimično biti uzrokovana vašim subjektivnim sagledavanjem situacije.

Privući će vas neko ko se ne uklapa u vašu predstavu osobe sa kojom treba da budete. Oni koji su u vezi, danas će imati nešto hladniji odnos sa partnerom.


Bićete zadovoljni kako se držite na polju finansija, ali vas može brinuti sukob interesa koji ćete imati sa važnim poslovnim saradnikom.


Lav 23.7.- 22.8.

Iako će vaše raspoloženje varirati i povremeno kvariti sliku o ovom danu, moći ćete da budete manje više zadovoljni postignutim.


Zauzeti neće imati nikakvih problema sa partnerom, ali neće biti ni naročito zainteresovani da sa njim provode vreme. Slobodnima će se udvarati neko s posla.


Na vašem radnom mestu vladaće opuštena atmosfera, što će imati pozitivan efekat na kvalitet vašeg i rada vaših kolega.


Devica 23.8. - 22.9.

Potrudićete se da ovaj dan učinite interesantnim na svim poljima. Prijaće vam da što više vremena provedete van kuće.

Ako ste slobodni, možete biti opčinjeni jednom osobom. Vodite računa da je ne idealizujete. Kod zauzetih na snazi će biti ljubavna idila.


Uspešno ćete pronalaziti rešenja i za one najzahtevnije poslovne zadatke. Takođe se možete nadati i nekom većem dobitku.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ni po koju cenu nećete odustajati od svojih stavova. Ipak, nemojte se zamerati drugima jer možete biti izloženi štetnim posledicama.


Oni koji su u ozbiljnoj vezi, sa voljenom osobom će voditi korisne razgovore. Slobodnima sledi ne naročito interesantan dan na ljubavnom planu.


Imaćete neke nedoumice kad je u pitanju vaš poslovni partner, ili, generalno, vaši saradnici. Nemojte donositi ishitrene zaključke.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Zavisno od toga na šta ćete se usredsrediti, mogli biste da budete zadovoljni današnjim razvojem događaja.


Pratiće vas dosta sreće u ljubavi. Zauzeti među vama će se izuzetno dobro slagati sa svojim partnerom, dok će slobodni uživati u flertu sa jednom atraktivnom osobom.

Danas se baš i nećete dobro slagati sa svim kolegama, ali će vam, na sreću, biti koliko toliko naklonjeni oni od kojih najviše zavisite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete zatvoreni i nepoverljivi, međutim, sticajem dobrih okolnosti, u drugom delu dana vaše raspoloženje i način razmišljanja mogu se donekle promeniti.


Ako ste u vezi, i pored brojnih obaveza, vaš partner i vi pronaći ćete vremena jedno za drugo. Slobodni će intenzivno razmišljati o bivšoj ljubavi.


Priliv novca koji očekujete stići će na vreme i stabilizovati vaše finansije. Pored toga, u poslu ćete uživati podršku uticajnih ljudi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete voljni da se više trudite kako biste ostvarili ono što priželjkujete. Odluke koje danas budete doneli biće mudre.

Partner može biti pomalo ljut na vas u prvom delu dana, ali ćete već predveče izgladiti nesporazum. Oni koji su slobodni, mogu da u izlasku upoznaju interesantnu osobu.


U poslu ćete se osećati dovoljno kompetentnim i samostalnim, pa vam neće biti problem da bez ičije pomoći završite jedan komplikovan zadatak.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Intuicija vam može govoriti jedno, a razum drugo. Najbolje je da ne žurite sa donošenjem važnih odluka.


Prijatelji će biti rešeni da vas spoje sa jednom osobom koja već neko vreme gaji osećanja prema vama. Zauzeti će se pomalo distancirati od svog ljubavnog života.


Izvesni su i određeni zastoji kada je novac u pitanju. Čekaćete na pravi trenutak da iznesete svoj stav o novom projektu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ovaj dan biće vam veoma zanimljiv. Moguća su razna iznenađena na svim poljima, srećom po vas, uglavnom prijatna.


Ako ste slobodni, možete biti jako privučeni nekim ko već ima stalnog partnera. Zauzeti će se sa voljenom osobom prepirati oko gluposti, ali će se do večeri pomiriti.

Suočavaćete se sa problemima koji kao da će dolaziti niotkuda, ali ćete se na kraju sa svim izazovima uspešno izboriti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>