Zadruga

Parovi

Ana i David se žestoko izvređali! Nauči da budeš muškarac! (VIDEO)

Ana Korać je danas tokom porodičnog sastanka bila vidno iznervirana jer su svi davali komentar kada je reč o njenoj vezi sa Davidom, osim njega. Ana i David se žestoko izvređali! Nauči da budeš muškarac!

Ana i David se žestoko izvređali! Nauči da budeš muškarac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



To joj je zasmetalo jer je očekivala da će on konačno reći Aleksandri i ostalim cimerima šta ima kako bi prestala govorkanja po kući koja već umaraju sve. Savo Perović je imao potrebu da savetuje Davida kako treba da se postavi:

"Ljudima je dosadilo. Sve se vrti oko toga, sve isto pričate. Večeras će da dođu snimci i krenuće sve ponovo. Moraš da kažeš kratko šta imaš. Treba da kažeš Aleksandri sve. Lepo i jasno. Trebalo je da se rukujemo i da Ana nije kriva. Da te ona ne zanima i da ti se više ne dopada i da hoćeš sa Anom da nastaviš."

Ana mu je rekla:

"Glup si ko k*rac, puši, ajde."

Uzvratio joj je istom merom. 

Koraćeva je potom rekla Davidu da ne treba da se ponaša tako i da mora da zauzme jasan stav kako bi ljudi jasnije videli i rezonovali situaciju koja već po njenom mišljenju postaje dosadna:

"Hajde bre beži, šta će meni balavac. Meni treba muškarac. Kad naučiš da se ponašaš kao muškarac javi se, idi budi skočko, skači na svaku reč."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>