Region

Svet

Zoran Marjanović: Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom!

Zoran Marjanović otkrio razlog svog raspoloženja tri godine nakon ubistva supruge Jelene! Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom!

Zoran Marjanović: Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom! Screenshoot/Instagram/AloPosle godinu i po dana Zoranu Marjanoviću vraćeno je strateljstvo nad osmogodišnjom ćerkom Janom!

Kako Srpski telegraf saznaje, samo dan nakon trogodišnjeg pomena ubijenoj pevačici "Granda" Jeleni Marjanović (33) u kuću porodice njenog supruga Zorana Marjanovića (40) stigle su i lepe vesti. Zoran u jednom dahu govori:

"Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom! Hvala Bogu sve se konačno razrešava! Ovaj dan je za mene jedan od najsrećnijih u životu."

Ipak, suprug ubijene pevačice navodi i da neće proslaviti ovu odluku jer su još uvek potreseni zbog trogodišnjeg pomena, koji je samo dan ranije odao supruzi:

"Nećemo ništa praviti i slično. Ali u srcu slavimo i sigurno ćemo otići u toku dana u crkvu da zahvalimo Bogu zbog ovakvih vesti. Kao što već rekoh, na kraju uvek pobedi pravda i istina. Ma koliko put bio težak, uvek na kraju svane."

Marjanoviću je Centar za socijalni rad oduzeo starateljstvo nad ćerkom 10. oktobra 2017. godine, u trenutku kada se on nalazio u pritvoru Centralnog zatvora zbog sumnje da je ubio suprugu. Osoba iz istrage kaže:

"S obzirom na to da je dete nakon hapšenja oca ostalo i bez drugog staratelja, radnici centra, po službenoj dužnosti, pokrenuli su postupak starateljske zaštite. Radnici su najpre obišli dete u kući u Borči kako bi proverili da li postoje svi uslovi da ona i dalje boravi tu, a potom i razgovarali sa vaspitačima u vrtiću koji je Jana tada pohađala. Utvrđeno je da devojčica ni na koji način nije ugrožena i da je tamo potpuno bezbedna i da njen razvoj nije ugrožen."

Podsetimo, porodica ubijene pevačice je samo dan pre ove odluke obeležila trogodišnjicu od smrti Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Za sada jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice je njen suprug Zoran Marjanović , koji je zbog ovoga proveo 10 meseci u pritvoru.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>