Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Staniji nije jasno zašto Mića štiti Anu Korać! (VIDEO)

Ovo dvoje učesnika su se u nekoliko navrata u toku noći svađali pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Starleta je dobila pitanje pa  otkrila da je zbunjena... Staniji nije jasno zašto Mića toliko štiti Anu Korać!

Zadruga 2: Staniji nije jasno zašto Mića štiti Anu Korać! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike. Da li misli da je Lepi Mića ućutkuje samo da bi zaštitio Anu Korać, bilo je pitanje koje je večeras dobila Stanija Dobrojević. Podsetimo, ranije tokom noći Stanija i Mića, koji su bili nekada odlični prijatelji, imali su nekoliko žestokih svađa. Ona je odgovorila:

"Pa ne. Zašto on to radi, ja mogu samo da nagađam. Ne znam zašto on štiti Anu i što mu je ona draga. Ne mogu da procenim situaciju do kraja."

Lepi Mića je govorio:

"Ovo ja radim samo da bi Stanija pobedila, zbog toga udaram po Staniji, jer kada joj ja opsujem majku skoči joj rejting."

Starleta mu je poručila da nađe drugu žrtvu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>