Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! (VIDEO)

Drama u kući Dragojevića! Subotićeva je u rijalitiju "Zadruga 2" ispričala šta se dešavalo nakon poziva koji je David imao sa majkom. Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! 

Zadruga 2: Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Lepi Mića dobio je pitanje zbog čega pokazuje iz dana u dan sve više pesimizma kada je reč o vezi Ane Korać i Davida Dragojevića. Tokom Mićinog izlaganja umešala se Aleksandra Subotić koja je rekla za Davida da u životu nije bila sa glupljim dečkom od njega, a zatim je otkrila šta se dešavalo u domu Dragojevića kada je David imao poziv sa majkom u koji se umešao njegov očuh. Mića je govorio:

"Mislim da Ana i David treba da raskinu ovu vezu. Ona se zaljubila, ali njihova priča je zasnovana na temeljima koji će uvek biti osporavani. Aleksandra, ti si lagala sebe. Sada Ana laže sebe. Aleksandra govorila si da je on čovek tvog života, a sada pričaš da je glup kao konj."

Aleksandra je pričala:

"Muka mi je od toga: "Jadna Ana, zaljubila se". Planirala je kako da ga šutne. Sa glupljim dečkom u životu nisam bila! Ja sam kod njegove majke živela sve do trenutka kada nije bio onaj poziv. Onda je Mungos uzeo telefon Biljani i hteo da je prebije."

Zatim se obratila Davidu:

"Onda sam ja sutradan tvojoj majci kupila novi telefon i zbog toga sam otišla. Ti si govorio da je Mungos uhvati za šiju, to si ti pričao ovde! Mungos je upao polupijan, zamalo je nije udario kada je imala poziv sa tobom i posle toga je dva sata pretio da će nas prebiti. Ja sam posle toga otišla od kuće. Pričam istinu, da znaš šta se dešavalo. Pričam ti nešto što je tačno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>