Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 4. april 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. april 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 4. april 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Možete iznenada osetiti potrebu da kod sebe nešto promenite u želji da se više istaknete i budete primećeni.


Slobodnima će faliti da kraj sebe imaju nekog ko bi ih motivisao i pružio im emotivnu podršku. Zauzeti se mogu nadati relativno skladnom odnosu sa voljenom osobom.


Pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zadatke. Ipak, ne računajte da će nadređeni obavezno podržati vaše netipične metode rada.


Bik 21.4.-21.5.

Niko iz vaše okoline neće uspeti da dopre do vas. Iako će delovati kao da ste pomalo neprijateljski nastrojeni, u stvari ćete biti samo duboko zamišljeni.


Ako odlučite da veče provedete družeći se, imaćete prijatan susret sa nekim ko je veoma popularan i pun interesovanja. Zauzeti neće puno pričati, ali će zato biti strastveni.


Svoje poslovne planove verovatno ćete držati u tajnosti. Nećete imati poverenja ni u koga, pa ni u dugogodišnje kolege.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete više vere u sebe i svoje sposobnosti. Bićete miroljubivi i puni razumevanja prema svima, što će vas činiti omiljenim u društvu.


Ako ste u vezi, trudićete se da se podjednako posvetite i partneru i prijateljima. Slobodni će sa nekim ući u flert preko društvenih mreža.


Nešto na čemu ste vredno radili može dati nešto lošiji rezultat od onog koji ste očekivali. Uvidećete da morate da promenite taktiku.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete se posvetiti onom manje zanimljivom, praktičnom stranom života. Nastojaćete da obavite sve što ste prethodno isplanirali za ovaj dan.


Ako ste slobodni, bićete stidljivi i povučeni, pa vas shodno tome ne očekuju noviteti na emotivnom planu. Zauzeti će imati ne tako sjajan odnos sa partnerom.


Ne treba da sumnjate u ispravnost svog načina rada. Takođe, ne dozvolite da vas obeshrabri eventualno kašnjenje vaše isplate.


Lav 23.7.- 22.8.

Ako ste u mogućnosti, posvetite se čitanju i kontemplaciji, makar u prvom delu dana. Boravak u većem društvu ostavite za uveče.


Zauzeti danas neće imati puno vremena za voljenu osobu. Slobodni neće naročito biti zainteresovani za ljubav i romantiku.


Ovaj poslovni dan biće uspešniji onima koji su na rukovodećem položaju. Drugi, iako će se truditi, neće uspevati da nađu zajednički jezik sa svojim saradnicima.


Devica 23.8. - 22.9.

Biće onih koji će pokušati da vam pokvare sliku o ovom danu, ali srećom, to će im teško poći za rukom.


Osetićete porast seksualne energije, što će vaš odnos sa partnerom učiniti strastvenim i uzbudljivim. Slobodni će znati kako da privuku pažnju osobe koja im se dopada.


Imaćete odličan predosećaj šta treba da uradite kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju, ali i osigurali svoju poziciju na radnom mestu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete biti tako samostalni i odlučni. Biće vam potreban oslonac i savet nekoga u koga imate poverenja.


Ako ste u vezi, danas ćete svom partneru dati glavnu reč. Slobodni će jako želeti da se njihov ljubavni status promeni, međutim, za to će morati da se strpe.


Obuzeće vas nesigurnost, pa ćete teško obavljati i one radne dužnosti koje vam do juče nisu predstavljale problem. Bolje raspoređujte svoj novac.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Kako dan bude odmicao, postajaćete sve teži ljudima u svojoj okolini, pa je moguće da se mnogi distanciraju od vas.


Cenićete samo one emotivne odnose koji su stabilni, ozbiljni i trajni. Oni koji su u vezi, radiće na njenom učvršćivanju, dok će slobodni odlučiti da zasad to i ostanu.


Možete se nadati uspešnom radnom danu. Bićete uporni i sistematični i tačno ćete znati koje korake treba da preduzmete kako biste postigli željeni cilj.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ako se danas budete vodili razumom, a ne emocijama, bićete nezadovoljni. Dozvolite da vas vaša osećanja izvedu na pravi put.


Uspećete da se usaglasite sa partnerom oko nekih važnih pitanja koja se tiču vašeg odnosa. Slobodni će se na sve načine truditi da svoj ljubavni život učine zanimljivijim.


Na radnom mestu ćete imati priliku da ispoljite sav svoj intelektualni potencijal, kao i kreativne sposobnosti. Bićete vrlo zadovoljni svojim učinkom.


Jarac 22.12.- 19.1.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni poslom, dok ćete popodnevne sate posvetiti članovima porodice.


Slobodni neće pokazati interesovanje da se puno angažuju na ljubavnom planu. Oni koji su vezi, provešće mirno veče u društvu partnera.


Nemojte se previše oslanjati na polovične informacije koje budete dobijali od saradnika, već se vodite svojim radnim iskustvom i trudite se da ispunite sve ono što je do vas.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete po raznim pitanjima biti radoznali, međutim, mnogo toga vam može ostati nejasno. Bićete promenljivog raspoloženja.


Ako ste u vezi, osećaćete veću potrebu za bliskošću. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za osobu koju znaju iz poslovnih krugova, ili preko rođaka.


Na poslu ćete biti jako vredni. Trudićete se da izvršite sve svoje radne zadatke, međutim, problem vam može predstavljati komunikacija sa pojedinim kolegama.


Ribe 20.2.- 20.3.

Nastojaćete da uspostavite duševni mir, pa ćete se, u skladu sa tim, truditi da izbegavate stresne situacije.


Osoba visokog ugleda, ili neko ko je profesionalno ostvaren, može da se zainteresuje za vas. Zauzeti će tražiti više sigurnosti u ljubavnom odnosu.


Danas možete biti veoma zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu, ali pod uslovom da se ne nadate momentalnoj nagradi za uloženi trud.
 

Mesečni horoskop za april 2019. godine!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>