Zadruga

Parovi

Kija vređa Anu i Davida! Okreće joj se želudac od njih! Jako su glupi!

Kija Kockar bila je drugarica Ani Korać u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" ili bolje reći Ana je njoj bila drugarica. Tešila je i bila uz nju u najtežim trenutcima, a onda se pojavila informacija kako je Ana bila u vezi sa Slobom. Sloba je ovo demantovao, a sada Kija vređa Anu i Davida! Okreće joj se želudac od njih! Jako su glupi ili sve rade zbog novca- smatra Kockareva.

Kija vređa Anu i Davida! Okreće joj se želudac od njih! Jako su glupi! Screenshoot/Youtube



Kija Kockar prokomentarisala je ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać. Mnogi porede Kijinu i Slobinu situaciju sa situacijom Ane i Davida, pa je Kristina rešila da iznese svoje mišljenje o tome.

"Pitali su me da li me Aleksandra kopira, rekla sam da ne mislim da ona mene kopira, ali mislim da ovo dvoje kopiraju definitivno, ovo dvoje iz prve Zadruge, i ne znam zbog čega, da li je to zbog para ili su jako glupi, jer zašto kopirati nekoga ko je bio osuđen od strane celog naroda i raditi sve te iste stvari."

Kija je zatim prokomentarisala ponašanje Davida Dragojevića kada prilikom ulaska njegove bivše devojke Aleksandre u Zadrugu nije hteo čak ni ruku da joj pruži:

"Ne sviđa mi se šta taj dečko radi nakon svega toga, pravi se kao da je njemu neko nešto uradio, kao što je i ovaj dečko radio. Bukvalno kopiraju ovo dvoje. Ako moram da kažem da sam na nečijoj strani, naravno da sam na strani Aleksandre u smislu da nije lepo da se tako ponaša, da joj ne pruži ruku. Ne ulazim u njihove odnose, ali što se tiče ovo dvoje okrene mi se želudac kad ih vidim, verovatno i celoj Srbiji."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>