Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra se uvijala oko Davida. Ana napustila žurku! (VIDEO)

U rijaliti ''Zadruga 2'' ušli su kao zaljubljeni par, ipak sve se promenilo kada je njeno ponašanje navelo Dragojevića da se povuče iz te veze. Ona se sada vratila sa željom da se sveti. Aleksandra se uvijala oko Davida. Ana Korać napustila žurku!

Zadruga 2: Aleksandra se uvijala oko Davida. Ana napustila žurku! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



David je nekoliko puta pomišljao da raskine vezu sa njom, ali je prema njegovim rečima uvek ostajao sa njom iz sažaljenja. Meseci su prolazili i došao je trenutak zbog kojeg je Aleksandra napustila ''Zadrugu''. Dragojević je žalio zbog načina na koji je ona diskvalifikovana, ali je ostao da se bori kako bi mogao da joj pruži bolju budućnost sa njim. Nije ni sanjao da će se zaljubiti u atraktivnu Ivanjičanku Anu Korać koja nije krila svoje simpatije prema njemu od samog početka rijalitija, ali nije htela da reaguje, jer je on bio veren za Subotićevu.

Osetio je pored Ane sve ono što nije kod Aleksandre pa je njihova veza postajala sve čvršća. Sve je to poljuljao povratak Aleksandre u rijaliti. Sada već moglo bi se reći neprijatelji, oni su odlučili da iznesu sav prljav veš koji imaju kao kec u rukavu. 

Jedan od načina na koji se Aleksandra planirala da se približi Davidu i olakša poljuljanu sujetu jeste i zavodljivo igranje tokom žurke nakon što je njegova sadašnja devojka Ana otišla do Bele kuće. Sve je isto, ali je jedan detalj drugačiji - nisu više jedno drugom razlog za osmeh.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>