Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Matora otkrila da se sa Lunom ljubila i u rijalitiju i nakon njega! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora je otkrila da se sa Lunom Đogani ljubila i u rijalitiju "Zadruga " i nakon njega! Blogerka je samo zamolila da ne priča tako o njenoj majci Anabeli Atijas.

Zadruga 2: Matora otkrila da se sa Lunom ljubila i u rijalitiju i nakon njega! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su izgladile odnos koji je pre početka druge sezone bio na klimavim nogama. Jedan od razloga zbog kojeg su dugo bile u svađi je incident koji je Matora imala sa njenom majkom Anabelom Atijas na finalu prve sezone "Zadruge". Luna je upitala Matoru:

"Da li ti znaš što je moja mama tebe napala?"

Jovana je rekla da zna, misleći na poljubac:

"Znam, poslala mi je klip i napisala mi je da joj objasnim sve to. Rekla sam da sam šmeker i da ne pričam takve stvari."

Zatim je Matora otkrila kako ne bi mogla smireno da priča sa Anabelom koja joj je uputila čitav niz uvreda tokom finala prve sezone "Zadruge". Luna joj je rekla:

"Ja nisam htela da priznam da sam se ljubila sa tobom, ona to već zna. Ljubile smo se u toaletu u prvoj sezoni. Da sam rekla ne bi bilo problema."

Matora je rekla da nemam taj klip pa otkrila da je bilo poljubca i nakon rijalitija:

"Kako, ja nemam taj klip, ja sam mislila da je za ono posle rijalitija. Gledala je kako se ljubimo! Posle mi rekla u emisiji da će da me gepekuje. Ja bih njoj oči vadila kada bih je videla. Cela tvoja familija me gledala na takav način, strašno. Jedino je Gagiju bilo neprijatno."

Luna je zamolila da ne pričaju o njenoj majci na takav način.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>