Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nikad veći sukob među starim poznanicima! Mića žestoko izvređao Zoricu! (VIDEO)

Izrevoltirana Zorica lupala o tepsiju i budila učesnike rijalitija "Zadruga 2". Nikad veći sukob među starim poznanicima! Lepi Mića žestoko izvređao Zoricu Marković! "Nek mi neko zabrani, pop*šite mi k*rac"- bezobrazno je rekla Markovićeva.

Zadruga 2: Nikad veći sukob među starim poznanicima! Mića žestoko izvređao Zoricu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pevačica Zorica Marković nekoliko puta je ulazila u konflikte sa zadrugarima koji su pravili buku nakon gašenja svetla u Beloj kući, koje je ukućanima signal da je došlo vreme kada mogu da spavaju. 

U sobi je nastala svađa između Marka Petruševića Petrućija i Mine Vrbaški, zbog toga što je Mina napala njegovu devojku Rebeku Popović zbog vršljanja po sobi i pokušaja krađe cigeta od Snežane Ilić, zajedno sa Doroteom Jovanović. Izrevoltirana događajima u spavaćoj sobi, pevačica je uzela tepsiju i počela da lupa o nju i budi zadrugare, pa im samouvereno poručila:

"Nek mi neko zabrani, pop*šite mi k*rac."

Toma Panić se pobunio i zamerio Zorici, a onda je nastao još veći konflikt sa Lepim Mićom. Mića i Zorica su dugogodišnje kolege sa estrade, a i kako su učestvovali u nekoliko rijalitija zajedno, imaju međusobno poštovanje i retko kada ulaze u konflikte. Međutim, kako je Mića čuo da je Zorica rekla da je on nagovorio Doroteu da krade cigarete, a i izrevoltiram lupanjem o tepsiju, pevač je ušao u sukob kakav nikada nije imao do sad sa njom, pa joj besno zapretio:

"Od sutra ti spavanja nema, maltretiraću te 24 časa dnevno. Velika Zorica Marković neka mi se nap*ši k*rca. Ti si jedna p*čka smrdljiva. Gnjido! Slino! Mrš tamo! Sram te bilo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>