Ostalo

Smeno

Neviđeni nemoral! Žene tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u selu!

Neverovatna ispovest! Žene tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom Kragujevačkom selu! Plaši se da će joj njihove žene doći glave! Neviđeni nemoral! 

Neviđeni nemoral! Žene tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u selu! Screenshoot/YoutubeSajt ikragujevac.com piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji. Spomenuta stranica citira pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu:

"Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene."

Ona ih je navodno, na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, kada već njihove žene neće:

" Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>