Style

Ljubav & Sex

Ljubavni horoskop za april!

April je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja! Ljubavni horoskop za april! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš  horoskop za aprila na portalu Svet Plus.

Ljubavni horoskop za april! Svet PlusOvan

Zauzetim Ovnovima zvezde u aprilu postavljaju izazov za vezu - bićete u situaciji da nešto krijete od partnera i zbog toga ćete biti ljuti i na sebe i na partnera. A vaše očigledno nezadovoljstvo i čudno ponašanje izazvaće kod partnera sumnju u vašu odanost. Poverenje je na ispitu, pokušajte da vratite ravnotežu i stabilnost - a za to će druga polovina meseca biti povoljna. Iskoristite priliku da kroz razgovor objasnite partneru šta vam se dešavalo - a ako imate šta da krijete, onda to sakrijte mudro i držite se toga.

Slobodni Ovnovi će se sresti s iskušenjem bivše ljubavi i moglo bi da dođe do kratkotrajnog obnavljanja veze. Nemojte sebi prebacivati zbog toga, obnovljena romansa ima svoju svrhu - uverićete se zašto ste prekinuli taj odnos i zašto je to dobro za vas. Oni koji ostanu oprezni tokom aprila, provodiće se dobro uz brojne flertove i mogućnosti razvoja veze u nekom povoljnijem periodu.


Bik

Ako ste u vezi, partner će vam biti veoma privržen i nastojaće da vam ispuni želje, dok ćete vi biti zaokupljeni sopstvenim problemima i nećete dovoljno ceniti trud partnera da dopre do vas i pokaže vam da niste sami, šta god da vas muči. Do kraja aprila, odnosi će vam biti stabilni i obostrano zadovoljavajući.

Slobodnim Bikovima iskrsava neko koga poznaju odranije, ali im je nestao sa vidika i postoji mogućnost da se emocije probude i razviju i to obostrano. Međutim, kao i kod Ovna, april nije povoljan za ostvarivanje neke prave veze, pa će ovo verovatno biti avantura, posle koje ćete opet biti slobodni i - malo razočarani. Sa druge strane, Bikovi će u ovom periodu generalno biti raspoloženiji za avanture, nego za neko ozbiljnije vezivanje.


Blizanci

Zauzeti Blizanci će imati lep period s partnerom - zajedničke aktivnosti, uređenje prostora, moguća zajednička ulaganja i uopšte, negovanje i ulaganje u porodični život i zajedništvo. U prvom delu meseca će vas spajati zajednički interesi, planiranja i realizacije, a zvezde vam savetuju da se u drugom delu aprila posvetite jedno drugom kroz opuštanje i uživanje - izlet, kratko putovanje, druženje s prijateljima, to će vam oboma veoma prijati.

Slobodni Blizanci će biti nostalgični - sloboda nije tako prijatna kad ste sami i naročito kad se setite sopstvenih grešaka, sebičnosti i nerazumevanja, zbog kojih više niste u vezi. Bićete voljni da popravljate greške i pokušate ponovo sa bivšim partnerom, ukoliko je raskid bio do vas. Takođe, bićete spremni da oprostite partneru, ako se veza prekinula njegovom krivicom.


Rak

Zauzeti Rakovi će biti u situaciji da ocene i vrednuju ono što partner čini, nastojeći da pronađe vreme u svom gustom rasporedu i da se posveti vezi i odnosu. To će vam pomoći da partneru "oprostite" što je toliko zauzet i da mu pružite podršku, tamo gde mu je potrebna. Međusobni lepi gestovi će se smjenjivati, pa iako nećete uspeti da provedete zajedno onoliko vremena koliko želite, u ovom periodu ćete se duboko povezati i stvorićete neke lepe zajedičke uspomene.

Slobodnim Rakovima predstoji zbližavanje s osobom koja ih već neko vreme zanima i to je verovatno neko iz vašeg bliskog okruženja s kim se srećete poslovno, ili izlazite na ista mesta, ili ste komšije. Bićete raspoloženi da preuzmete inicijativu, ali simpatija vas neće baš ohrabriti u tom smislu.


Lav

Lavovi u partnerskim odnosima primetiće da se partner udaljava od njih i da je rezervisan. Bilo bi dobro da brzo shatite da se to događa zato što vam je suviše važno da se istaknete u društvu, da zadržite pozicije (ili ih osvojite) i da se partner oseća zapostavljeno. Trebate da se više ističete u partnerstvu, u iskazivanju ljubavi i pažnje i porodičnim stvarima. Kako bi partner osetio vašu podršku i zalaganje i da ne mora sam da nosi sav teret emotivnih i porodičnih odnosa. Ako to uvidite na vreme i pružite partneru razumevanje i oslonac, izbećićete zahlađenje u vezi ili braku i nagomilavanje nezadovoljstva koje partner oseća.

Ukoliko ste se "upisali" među slobodne tek nedavno, jer vas je partner ostavio, nećete moći da prihvatite kraj te veze i pokušaćete da uverite bivšeg da je pogrešio, pa ćete verovatno preterati u tim nastojanjima i izazvati sukob, kakav vas dvoje još niste imali. Izgleda da retrogradna Venera ima teži uticaj na singl osobe, nego na one koji su u vezi, pa i ovde postoji mogućnost za susrete iz prošlosti, oživljavanje veza koje su se odavno okončale, ali i za upetljavanje u neželjene odnose s nekim ko neće shvatiti da ste hteli samo avanturu.


Devica

Zauzete Device uviđaju da je krajnje vreme da se više posvete partneru, jer su do sada već zaslužile crveni karton propustivši neke važne trenutke koje su mogle da provedu s partnerom. Partner se trudi da pokaže razumevanje za vašu zauzetost i dekoncentrisanost, ali počinje da se oseća odbačeno i da se udaljava, pa je zaista neophodno da se trgnete i povedete računa. I velike su šanse da ćete to i učiniti, na pravi način - a i vama će prijati da se malo otvorite i opustite, da pokažete osećanja i ispoljite nežnost i pažnju.

Slobodne Device su na klackalici - odnos s osobom koja vam se sviđa već duže vreme, nikako da se definiše. Ne znate da li ste zajedno, jer uglavnom niste, a kad jeste, ne znate da li je to šema ili veza. Ponekad vam dosadi i dignete ruke, a onda se nešto desi i vi opet osećate bliskost i čini vam se da je ta osoba prava za vas. Dakle, ukoliko ste zaglavljeni u ovakvom (ne)odnosu, koji vam ne donosi status "u vezi" tokom aprila imate šanse da se uozbiljite. Devicama je, za razliku od većine ostalih znakova, ovo povoljan mesec za ljubav - pod uslovom da su nešto naučile iz prethodnih grešaka.Vaga

Kao i Blizanci, imaćete prilike da se zbližite s partnerom kroz zajedničke akcije i ulaganja - opremanje stana, kupovina nameštaja, krečenje, renoviranje. Možda će biti potrebno da malo "smarate" partnera, ali na kraju ćete oboje biti zadovoljni akcijom koju ste preduzeli i bićete raspoloženiji.

Nađite neki sadržaj u kome oboje uživate, idite na koncert, u prirodu, u neki luksuzan restoran na večeru, izađite sa zajedničkim prijateljima, prijaće vam i bićete zadovoljni. Slobodne Vage su uvidele da im se baš i ne dopada da budu slobodne i da bi se bolje osećale s nekim. Starije Vage će se naći u situaciji da biraju između dve osobe koje su zainteresovane za vezu s njima, a to će potrajati, jer Vage teško donose odluke.


Škorpija

Škorpijama nedostaje partnerska bliskost, koja se nekako prigušila i smanjila pod uticajem svakodnevice. Vaša strastvena priroda ne može da dozvoli da rutina narušava romantiku, pa ćete se potruditi oko partnera na sve načine. Bićete raspoloženi da dajete i ugađate, ali i da zavodite i izazivate, a partner će veoma ceniti to vaše raspoloženje.

I Škorpijama koje su slobodne zvezde predviđaju susrete iz prošlosti. Možda postoji neko s kim ste imali dobru i skladnu vezu, a koga još niste preboleli, pa ćete otkriti da ste spremni da mu se vratite momentalno, samo ako to zatraži od vas. To je taj uticaj retrogradne Venere, koja voli da se igra s nezavršenim odnosima i dovodi ih u prvi plan, pa možda imate priliku da obnavljanjem stare veze završite tu priču - i to možda s hepi-endom.


Strelac

Partnerski odnosi su u znaku zajedničke akcije, kao kod Blizanaca i Vage i donekle Riba. Dobar je period za usaglašavanje u vezi s nečim što već neko vreme pominjete i odlažete, a što treba zajedno da uradite. Napor u vezi s organizacijom i realizacijom učiniće da vidite koliko ste dobar tandem i koliko se dopunjavate - a to će vas podsetiti zašto ste zajedno i zašto volite jedno drugo. Potrebno vam je i da se zajedno založite oko nečeg i da se zajedno provodite i odmarate, jer u ovom periodu možete produbiti i učvrstiti svoje odnose.

Slobodni Strelčevi će biti veoma aktivni, na način koji im najviše odgovara - puno zabave, izlazaka, provoda, flert sa brojnim osobama i nekoliko mogućih avantura. Privlačiće vas osobe koje mogu da prate vašu dinamiku i imaju slična interesovanja, kao i sličan senzibilitet - samo strastveno, aktivno i avanturistički. Pojedini imaju šanse da sretnu osobu koja ispunjava njihove visoke kriterijume, samo što nije sigurno da li i oni ispunjavaju očekivanja te osobe.


Jarac

Jarčevi će procvetati u partnerskom odnosu tokom aprila - staviće sve na drugo mesto, a partnera i vezu na prvo, što će voljenoj osobi prijati više od svega. Želećete da provodite vreme s partnerom, u šetanjama, druženju, izlascima, zajedničkim kućnim aktivnostima, bićete posvećeni domu i porodici više nego inače i osećaćete se veoma svrsihodno i ispunjeno.

Slobodni Jarčevi se takođe mogu suočiti s prošlošću. Ali, setite se zašto su te veze bivše i budite mudriji i strpljiviji, ako želite da vam uspe. Stariji Jarčevi mogu da se upletu u tajnu vezu, a nikako ne bi valjalo da se to otkrije - budite oprezni.


Vodolija

Za Vodolije u partnerskom odnosu, ovo će biti period dobre komunikacije - imaćete vremena i volje da razgovarate o raznim važnim temama i da pravite planove za budućnost. Iz ovoga će proizaći bolja organizacija svega što vam predstoji, kao i veće razumevanje između vas i partnera. Oboje ćete se osećati sigurno, smireno i zadovoljno, a najviše ćete uživati u druženju i izlascima koje preduzimate sami, tamo gde nema gužve i gde možete na miru da razgovarate i posvetite se jedno drugom.

Slobodne Vodolije će imati posebnu harizmu u ovom periodu, pa će skretati pažnju gde god se pojave i ostaviće dobar utisak, naročito tamo gde im je stalo da ostave utisak. Pazite da ne preterate, kako ne biste ostavili pogrešan utisak, odnosno, kako se ne biste predstavili kao sasvim različita osoba od one kakva zapravo jeste. Držite se svog oprobanog šarma i ne trudite se previše, zvezdani prah je ionako na vašim ramenima, dajući vam prednost u svemu što činite.


Ribe

U bračnim i emotivnim odnosima biće dobrog raspoloženja, razumevanja, iskrenih emocija, pažnje i uvažavanja i to će vam oboma veoma prijati. Lepo ćete se slagati i u sitnicama i u važnim stvarima, pa je ovo dobar period da donesete neke odluke u vezi sa budućnošću i napravite neke konkretne korake u tom pravcu. Partner će se slagati s vama u svemu, a vama će se dopasti njegovi predlozi, njegova perspektiva - pomoći će vam da neke stvari sagledate u drugačijem svetlu.

Slobodne Ribe će privlačiti pažnju, blistaće, i lako će zaključiti kome se posebno dopadaju i ko zaslužuje njihovu pažnju. Intuicija će vam biti besprekorna, samopouzdanje snažnije nego inače i moći ćete da izaberete onog pravog između nekoliko privlačnih prilika. Sačekajte da emocije prorade, da procenite koja je od osoba koje vas okružuju i deluju zainteresovano ona koja vam najviše odgovara.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Nezavisne

Povezane vesti:


>