Region

Svet

Region

Državni službenik treća epizoda: Dramatično izvlačenje sa Kosova! (VIDEO)

„Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Ovaj sjajan špijunski triler možete premijerno da pratite na SuperStar Tv. Treća epizoda biće prikazana večeras u 21. čas. Dramatično izvlačenje sa Kosova!

Državni službenik treća epizoda: Dramatično izvlačenje sa Kosova! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Junaci nove domaće serije su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi. Serija se bavi njihovim profesionalnim iskušenjima, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični život.

Iako zasnovana na izmišljenim događajima i likovima, serija je posvećena svima onima koji su položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.


Treća epizoda:

Posle dramatičnog izvlačenja sa Kosova, Karadžin ubica je doveden u Srbiju gde šef Službe lično odlučuje da mu presudi. Čast službe je sačuvana, iznova je pokazala da sa njom nema šale, ali u njene redove se uselio nemir. Lazar dobija zadatak da pokrene mrežu svojih saradnika i uđe u ozbiljnu istragu Radmilovićevog ubistva jer služba ne veruje u zvaničnu verziju koju su plasirali policija i Interpol.

Nova epizoda serije "Državni službenik" premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije. Reprizno - subotom u istom terminu na televiziji Pink.
 

Državni službenik: Biraj ko će biti ubijen!






Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>