Zadruga

Parovi

Biljani Dragojević je loše, javila se i Davidova bivša, a evo kako se ona osećala! (VIDEO)

Aleksandra Subotić tokom noći je sa zadrugarima pričala o svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću. Biljani Dragojević je loše, javila se i Davidova bivša, a evo kako se ona osećala! Najviše je pogodilo što joj je Koraćeva pokazivala srednje prste. 

Biljani Dragojević je loše, javila se i Davidova bivša, a evo kako se ona osećala! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Aleksandra Subotić tokom noći je sa zadrugarima pričala o svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću, njegovoj novoj devojci Ani Korać, kao i o Davidovoj majci Biljani Dragojević, koja ne podržava trenutnu vezu svog sina.

Subotićeva je izjavila da se zdravstveno stanje Davidove majke pogoršalo, nakon što je Dragojević izjavio da ga ne zanima šta Biljana misli o njegovoj novoj romansi, kao i da je Biljani veoma teško palo što ju je Ana vređala i pokazivala joj srednje prste:

"Znaš ti kako se njegova majka oseća? Njoj se spojio pritisak, ide joj krv na nos, danima je bila u bolnici. Završila je u bolnici sutradan nakon što je Magdalenu i mene odvezla u Kaluđericu. Ja ne mogu da vam opišem njeno stanje. Da Ana njegovoj majci pokazuje dva srednja prsta... Ana je pokazivala Biljani dva srednja prsta. Znaš ti kako se ona osećala? Svaki dan je u bolnici. Snima glavu, snima ovo, snima ono... Spojio joj se pritisak, počela da se gubi, ima napade... Za mene je to završena priča. Jedna je Aleksandra koja je došla da živi u jednoj sobici sa tvojom mamom, a znaš kada će to sa ovom? Nikad u životu! Devojko o tebi pričaju ljudi koji su bili sa tobom."

 

 

Aleksandra je izjavila i da joj se David zgadio, a tokom večeri istakla je i da ju je kontaktirala Davidova bivša devojka Olivera:

"Ja sam njemu verovala i bila sam glupa. Sve ono što se meni desilo... Ta devojka sa kojom je on bio, ta Olivera, koju on spominje, mi se javila i njoj je isto napravio. On nju nije prevario sa mnom, nego to za novac. Koristio je dok mu je trebala. Kada mu više nije trebala, onda ju je šutnuo."

 

Tokom noći o svemu što se dešavalo u njenom životu, Aleksandra je razgovarala sa zadrugarima. Zorica Marković odlučila je u garderoberu da priča o Davidu zajedno sa Aleksandrom:

"I neka si došla i treba da dođeš! Svaka čast ovoj kući što je ispala korektna! Jesi makar nešto shvatila? Ja sa Davidom i Anom nisam sela ni minut i ne zanimaju me. Ja se nikada nisam izjašnjavala ovako ili onako... Meni je iskreno bilo žao što si otišla."

Aleksandra joj je rekla:

"Ja sam odjednom izgubila ljubav, novac, krov nad glavom... Znaš kako sam se ja osećala? Sedim kući sa detetom, pucam... Vi niste svesni kako sam se osećala."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>