Zadruga

Parovi

Od večeras se sve menja! Aleksandra Subotić konačno ulazi u rijaliti Zadruga 2!

Samo malo vremena ostalo je do potpunog preokreta situacije u rijalitiju! Od večeras se sve menja! Aleksandra Subotić konačno ulazi u rijaliti "Zadruga 2"!

Od večeras se sve menja! Aleksandra Subotić konačno ulazi u rijaliti Zadruga 2! Screenshoot/Instagram



Iako se o njenom ulasku u Zadrugu 2 spekuliše već danima, Aleksandra Subotić će u Belu kuću, kako saznajemo stići, večeras, u subotu, 30. marta i pomrsiti sve konce! 

Aleksandra je već objavila kako će joj najviše od svega nedostajati ćerka Magdalena, a osim što se sprema za povratak na imanje, Subotićeva se priprema i na susret koji čitava nacija čeka - sa bivšim dečkom Davidom Dragojevićem i njegovom devojkom Anom Korać, sa kojima ima neraščićene odnose i koji su u vezu stupili nakon njenog izlaska.

Bivša verenica Davida Dragojevića poručila je da ovog puta neće biti skandala, kome se svi nadaju, a ona se i obratila fanovima pred sam ulazak:

"Ana i David su mi totalno nebitni likovi. Pružiću ruku svima i pozdraviću se, jer sam čovek i to govori o meni. Njima nije ni kraj pameti da ću se ja vratiti u rijaliti i ubeđeni su da ću napraviti skandal. Ali nema ništa od toga, mene više ne dotiču. Meni je moje dete najbitnije."

Na Instagramu je osvanuo stav Miljane Kulić koja je, u ime svih koji ne podržavaju ljubavni par Korać-Dragojević, osula žestoku paljbu, pa vulgarnim rečima nazvala svoju doskorašnju cimerku Anu Korać, a podržavala Aleksandru. 

"Večeras ulazi Aleksandra Subotić u Zadrugu, podržimo je u inat Ani dron*ulji  i Davidu smra*u i ološu", napisala je Kulićeva. 

Kako će izgledati Aleksandrin povratak u rijaliti "Zadruga 2" i kako će se snalaziti sa novom situacijom, kome će klecati kolena, a ko neće imati snage da je gleda u oči, ostaje da vidimo večeras.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>